AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-29-2008, 15:21   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Milliyet kafayı yedi!

Yerli Pravda Cumhuriyet'in, dün yalanlanan bir haberini bugünkü Milliyet, doğruymuş gibi yeniden haberleştirerek tekzip yemiş bir haberi sürdürdü.Milliyet, Cumhuriyet'de haber çıktıktan sonra Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz tarafından yalanlanan olayı şu ifadelerle yazdı:

"MİT ve Emniyet'teki yasadışı oluşumlar konusunda açıklamalarda bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz, ‘MİT'teki yasadışı yapılanma Emniyet'e kaydı. Emniyet'te yalnızca hükümete değil, Fethullah'a çalışan da bir yapılanma var' dedi."

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz, Ergenekon soruşturması ile ilgili olarak Cumhuriyet Gazetesi'nde kendisine atfen yayınlanan sözlerin gerçekleri yansıtmadığını söylemiş, haberi yazan muhabirin kendisine ait düşünceleri ısrarla söyletmek istediğini vurgulayarak; "Gazetede yayınlanan ifadeler bana ait değildir. Bana, MİT'te çekişme olduğuna ilişkin geçmişteki sözlerimi hatırlattı ve bu çekişmenin bugün de olup olmadığını sordu. Ben de çekişmenin mahkemeye intikal ettiğini söyledim. Emniyet'teki siyasallaşma iddiaları ile ilgili olarak da medyaya bu yönde bazı haberler yansıdığını belirttim. Benim söylediklerim bunlar" değerlendirmesinde bulunmuştu.

(HaberVaktim)

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-29-2008, 22:48   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
ya bu birşeymi, aylar önce eski bir yalan haberi yeniymiş gibi sunmuşlardı kuran eşliğinde kadına linç diye recm etmekli bir haber vardı uydurma onu tekrar yayınlamışlardı ama samanyoluhaber yakalamıştı bu hinliğ...o zaman kalleşliğinde zirvesininde üstüne çıkmıştılar
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)