![]() |
#1 |
![]() terörle mücadele konusunda askeri hareketliliği marifet gibi anlatan ve teröristlere kolay yoldan istihbarat sağlayan çok bilmiş haber ajanslarını protesto ediyorum. özellikle milliyeti
http://gundem.milliyet.com.tr/sirnak...21/default.htm geçen samanyoluhaberde bir komutan bu tür haberlere kesinlikle yasak konulmasını istemişti. bu işler artık gece veya gizliden yapılmalı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kesinlikle katılıyorum... bunu bir mağrifet zanneden gazeteci şahıslara birilerinin dur demesi lazım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Abi resmen "Bak TSK böyle hazırlanıyor siz de ona göre önleminizi alın"diyorlar ya.. Gıcık oluyorum bunlara... BDP toplantısında Ölen PKK'lılar için saygı duruşunda bulunan gazeteci de bunlarındı..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ama haklarını yemeyin sizde..arada bir pkk kamplarına gidip çay çorba içiyorlar,röportaj yapıyorlar,muhabirleri ile pkk elebaşının çektirdiği fotoğrafları manşet yapıyorlar ve bununla övünüyorlar..en azından ortada çifte standart yok..ha bizimkilerin askeri planlarını afişe ederler,pkk kamplarında kaç bardak çay içtiklerini yazarlar orası ayrıda yinede abartmayın yav :/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|