![]() |
#1 |
![]() Gazze halkının acil ilaç ihtiyacına yanıt vermek için harekete geçen Arap Tabipler Birliği, günlerdir Rafah sınır kapısında bekletiliyor.
Özgürlük filosuna düzenlenen kanlı saldırıdan sonra Rafah sınır kapısını açtığını duyuran Mısır, aradan çok fazla zaman geçmeden sınır kapısını yine yardımlara kapattı. Arap Tabipler Birliği'nin Gazze'deki temsilciliğinden yapılan açıklamada, Gazze'deki sağlık hizmetlerinin yanı sıra Gazze'nin imarı için de hazırladıkları yardım malzemelerinin Gazze'ye girişine izin verilmediği bildirildi. Açıklamada Mısır'ın 220 tonluk gıda ve ilacın yanı sıra 200 tonluk inşaat malzemesinin Gazze'ye girmesine izin vermediği vurgulandı. Tabipler Birliği "Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in günlük olarak Rafah sınır kapısının çıkış ve girişlere açık tutulması emrine rağmen hazırladığımız yardım malzemeleri, Ariş'te bekletiliyor. Yardım malzemelerini Gazze'ye sokmak için gelecek izni bekliyoruz" dedi. isra haber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() YALAN HABER
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() sen iyi oku bence....
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Paylaştığınız haberleri görmedim sınır kapısıyla ilgili link atın başınızdan savar gibi cevap vermişsiniz.. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|