![]() |
#1 |
![]() MİT'İN FİŞLEDİĞİ KİŞİLERİN BAŞINA NE GELDİ?
![]() Güncel - 05 Aralık 2013 12:05 Hüseyin Çelik, o bilgiler hiçbir kurumla paylaşılmadı dedi. Emre Uslu da bugünkü haberinde "Fişlenen" kişilerin başına neler geldiğini yazdı... Taraf Gazetesi'nden Emre Uslu, "Ne Sızdırması, Fişlemeleri Başbakanlığa Bildirdiler" başlıklı haberinde, MİT tarafından "Fethullahçı" diye fişlenen isimlerin tasfiye edildiğini iddia etti. "Fişlenen kişilerin başına ne geldiğine bakarak fişleme bilgilerin iletilip iletilmediği anlaşılabilir" diyen Emre Uslu, 3 isim üzerinden fişlemelerin nasıl uygulandığını deşifre eti. Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer döneminde rektör adaylarının fişlediğini hatırlatan Emre Uslu, sözkonusu fişlemelerin MİT eliyle AKP Hükümeti döneminde yapıldığını kaydetti. İşte Emre Uslu'nun Taraf'taki haberinden ilgili bölüm; Fişlenen kişilerin başına ne geldiğine bakarak fişleme bilgilerin iletilip iletilmediği anlaşılabilir. Fişlenenler arasında yer alan Ö.C bir üniversitede rektör adayı olmuş. Fişleme bu adaylıkla ilgili. Aday olduktan sonra Rektör adayı adım adım izlenmiş ve hakkında kara propaganda kampanyası başlatılmış. Haberlerden biri şu “19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında, Rektör aday adayı olan Ö.C'nin trafik kuralları ile alay edercesine verdiği görüntüler bu önemli güne damgasını vurdu.” Fişlenen diğer akademisyen N.Ö. O da rektör adayı olduğu için fişlenmiş. Onunla ilgili olarak da kara propaganda kampanyası yapılmış. N.Ö hakkında başka bir akademisyene yumruk attığı şeklinde haberler yaptırılmış. "FETHULLAHÇI" DİYE TASFİYE Mİ EDİLDİLER? Fişlenen bir başka akademisyen M.C.H. O da rektör adayı olduğu için fişlenmiş. Onun hakkında da kara propaganda haberleri yaptırılmış. Fişlemelerin sonunda bu kişilere ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? Fethullahçı diye fişlenen tüm şahıslar tasfiye edilmiş. Rektör adayları yüksek oy almalarına rağmen atanmamış. Hatırlanacağı gibi Ahmet Necdet Sezer zamanında rektör adayları ile ilgili fişleme tartışmaları gündeme gelmiş AK Parti yetkilileri kıyameti koparmıştı. Böylece rektörler için benzeri bir uygulamanın AK Parti zamanında da yapıldığı ortaya çıkmış oldu" ![]() 28 EYLÜL 2011 TARİHLİ MİT'İN FİŞLEMELERİ BAŞBAKANLIK'A "ARZ NOTU" AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, dün MİT'e dayandırarak yaptığı açıklamada sözkonusu fişlemelerin doğru olduğunu kabul etmişti. Çelik, bu bilgilerin ham bilgiler olduğunu, hiçibr kişi ve kurum ile paylaşılmadığını iddia etmişti. Ancak 28 Eylül 2011 tarihli MİT'in Başbakanlık'a "ARZ NOTU"da o bilgilerin Başbakanlık'ın talepleri doğrultusunda toplandığı ve Başbakanlık'a ivedi olanların şifahi olarak iletildiği ortaya çıkmıştı. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Hayır bide demezler mi uygulamaya geçirilmedi. MİT ten başka kurumun haberi yok verilmedi.
Bunlar ne o zaman. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hüseyin çelk'in yaptığı açıklayı alıyorsunda söylediği söze niye inanmıyorsunuz... ben açık ve net söyleyim hakkımı siz ve sizin gibilere helal etmiyorum... ben bu forumda çok çesit adam gördüm ama sizin gibisi bir ilk galiba... fişlenmiş olduğu doğrulayıp onlara lanet ettiğini cımbızla alıyorsun ama fişlemelerin uygulamaya geçirilmediği ile ilgili kısımları yutuyorsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gülen grubuna ülkede yer verilmemesi bu ülkeye huzur getirir Rabbim mitten razi olsun inşallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Şu yaptığın yorumu bi capsla da 5 yıl sonra kafan olgunlaşınca tekrar okursun. Ne saçma sapan konuşuyorum diye. Allah zulüm eden hiç zalimden yana olmaz bunu bil. Konu Akbursa tarafından (12-06-2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Fişlemelerin uygulamaya geçtiği basbaya belli. Adamlar örnek veriyor daha nerde diyorsunuz. Üstelik 3 yıldır Emniyette, MEB de vs herkes çok iyi biliyor tasfiyeleri. Siz bilmemezlikten gelin. Bu gerçeği değiştirmez. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() 5 değil 5bin yıl geçse gülen ve grubu ile ilgili fikirlerim değişmez. Ben müslümanlardan tarafım vatikan sevdalılarından değil. Ben derdini gece namazında Rabbine açanlardan tarafım mgk salonlarında ayakta bekletilip azarlanan insanlardan değil. Ben Mekkeden tarafım. Benim tarafım amerika ve vatikan değil. Ölürsemde ülkemde ölürüm Ben cahil değilim, Rabbimin verdiği hükümden kacabileceğimi düşünerek kafirlere sığınanlardan değilim Konu Ekinoks tarafından (12-06-2013 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|