![]() |
#1 |
![]() TSK, CEYLAN, PKK, SERAP
İstanbul Küçükçekmece'de bir grup PKK'lının İETT otobüsüne molotof kokteyliyle saldırması sonucu ağır yaralanan Serap Eser hayatını kaybetti. Asıl söyleyeceklerime geçmeden önce şunu bilmemizde fayda var arkadaşlar. Bu sokak olayları açılımı bitirmek için Ergenekon - KCK ekseninde kasıtlı yapılıyor. Bu olaylar gözümüzü döndürmesin çünkü bu onları istediği sonuca ulaştırır. Diyarbakır Lice'de havan mermisiyle ölen Ceylan Önkol için isyan eden herkes özellikle de DTP ve Kürtler Serap Eser'in hakkı için de isyan etmelidir. Ceylan için ortalığı ayağa kaldıranlar Serap için de kaldırmalıdır. Ceylan için TSK'ya saldıranlar Serap için de PKK'ya saldırmalıdırlar. Aksi halde özgürlükçülükleri yalan, insan hakları söylemleri palavra kalacaktır. Ceylan için "Gezme Ceylan Bu Dağlarda.." diye ağıt yakan biz bugün de "Gezme Serap İstanbul'un göbeğinde..." diyoruz, siz de diyebiliyor musunuz? Niye demiyorsunuz? O gün biz TSK'ya saldırmıştık bugün sıra sizde.. Siz PKK'ya saldırabilecek misiniz? Görelim bakalım ciğeriniz kaç kuruş!
![]() Konu Üç mevsim tarafından (12-07-2009 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yine bizlerin yüreği.. Ceylan birinin maşası olur Serap diğer birinin.. Yanan yürek yine bizlerin.. Ah.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ceylan bizimdi , serap da bizimdi, ceylan için feryat figan eden bizler şimdi serap için aynı tavırla tepki veriyor, ya serap için tepki vermek isteyenler neyi bekliyor ortak noktamız insana değerse bu tepki için geçikmeyelim , geçikmeyelim ki samimi olanlar ile olmayanlar ayrışşın adımlar netlik kazansın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eminim ki serap içinde türk halkı tepkisiz kalmayacaktır.Omasum canın ne suçu vardı? Üniversite sınavına girmek için bu sene hazırlanıyormuş...Ya daha dün akşam haberlerde tekrar yoğun bakıma alındığını duydum ve dua etmiştim onun için
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Dtp eğer uygun şartlar olursa serapın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak istediğini açıkladı.Bence aile buna izin vermeli.Eminim ki vereceklerdir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yapılan provokasyonları kınamayıp üstelik destekleyen Dtp'nin parmağıda yokmu acaba bu olayda..?
Hangi yüzle kınayabilirler ki sadece göstermelik bir kaç şey sergileyip sonra aynen kaldığı yerden bu olayları kışkırtmaya devam ederler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu olayı akşam öğrendim varya yemin ediyorum bir silah alıp küçükçekmece, gazi mahallesi, karayolları mahallesi zeytinburnu heryerde bnu yapanları arayıp kurşun yağdırmak istiyorum.. Kahpeler dış güçlerin köpekleri görüldüğü yerde vurulmalıdır o şerefsizler !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |