![]() |
#1 |
![]() --------------------------
e :slm naber k :slm iii kimsin e :benmi k :yok arkandaki e :ha o ercan k :byyy e :tüh be ercanın yüzünden engelledi ------------------------------ e :ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha k : pardon? e :tamam bi daha olmasın k :sen de kimsin be defol --------------------------- k :msn adresimi nerden aldınız e :ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım e :tüh be çevrim dışı oldu ------------------------ k :kimsiniz e :talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alıntı yaptım) k :böyle birini tanımıyorum by -------------------------- k :adresimi nerden buldun e :ıı şey dün gece ak sakallı bi dede rüyamda bu adresi verdi k :söyle o dedeye bi milli piyangodan sonra çöp çatanlığamı başladı e :valla bende anlamadım k :hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallı dedeyle -------------------------------- e :slm ben ahmet k :hangi ahmet e :unutuldukmu yoksa k :haa anteptekimi e :eeevet o işte k :amma kekmissin benim antepte tanıdığım yokki by ----------------------------------- e :slm ben mehmet ağa k :hangi mehmet ağa e :çizmeli kedinin ağası k :nasıl yani e :sarı çizmeli mehmet ağa işte k :öylemi biz şehre taşındık ağalık kalktı by --------------------------------------- k :slm adresimi nerden buldunuz e :googleden yav adamlar ne güzel yapmış aradığın herşey var k :ben öyle kolay bulunmam e : O zaman sen hintlisin k :ne alaka e :kolay bulunmuyasan bulunmaz hint kumaşısın ehuehe k :hahaha çok komik msn im görmesin seni ----------------------------------- e :slm mailimi nerden aldın k :benmi almışım sen kaydettin e :ben kaydettim diye eklemen mi lazım hemen k :ee sen bilirsin ozaman byy ---------------------------- k :slm e :slm k :isim ne nerden e :vayy direk mevzu ha k :sana iylik yaramaz e :dur gitmeee tamam tamam tüh gitti ----------------------------------- e :slm k :slm şebnem ferah dinlermisin e :yok k : O zaman by e :sen ferdi tayfur dinlermisin k :yok e : O zaman sana by emeğe lutfen saygıııı ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hiç yapmadığım için pek bilmem ama rezillik böyleyse
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ay bir alemsiniz yahu doğrudur yani katılıyorum..Bizzat kız arkadaşlarımı denediğim de kaşılaşıtığım komik durumlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() k :msn adresimi nerden aldınız
e :ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım e :tüh be çevrim dışı oldu Bunu çok beğendim yaaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() güsseldii
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |