![]() |
#1 |
![]() Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sınıflarında içki alemi yapan öğrencilerin bu anı kameraya kaydedildi. Görüntüler internete düştü, Milli Eğitim soruşturma başlattı.
Gebze'de bir lisede okuyan bir grup öğrenci, gece sınıflarına girerek içki içti. Sarhoş olan öğrenciler okulun kapı ve pencerelerini sınıflardaki tahtalara küfürlü yazılar yazdı. Bir internet paylaşım sitesindede yer alan görünütüler üzerine ilçe milli eğitim müdürlüğü soruşturma başlattı. ![]() ![]() ![]() Evet Medeniyet bekçileri, Allah diyeni öcü gibi gösterdiniz ... Şimdi elinizdeki gençlerinizide kaybediyorsunuz ... Ne diyelim Gözünüz aydın ! VesseLam
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gençlerimizin hali içler acısı gerçekten yazık !!! >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya bu habere nasıl bir yorum yapılır bilmiyorum gerçekten içim acıdı hepsi kardeşim yaşında..rabbim yolundan ayırma bizi..hidayet nasip et bize :'(
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yaanii içimden bunları İran a geziye göndermek geliyor.. Bir akıllanıp gelsinler. >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah hidayet nasip etsin cümlesine de, cümlemizede. İçinde Allah korkusu olmayarak yetiştirilen gençler daha neler yapar neler. Okulda namaz kılanlara yobaz geri kafalı gözüyle bakanlar bunlara ne gözle bakıyorlar, yorumları ne doğrusu merak ediyorum. Bu konu da haftalarca tartışılır mı o da ayrı bir merak konusu? Allah yar ve yardımcımız olsun, yolundan ayırmasın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu olaya kelimeler kifayetsiz kalıyor...
Bu nesille nereye kadar gider diye düşünüyor insan... Bir Çanakkale destanındaki birde günümüz şartlarındaki nesle bakın... Utanç veriyor insanlığın yüzüne utançveriyor... Medya basın neredesiniz işte size asıl medeniyet... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Lütfen arkadaşlar onlar ülkemizin laik öğrencileri,onlar özgür istediklerini yapabilir.Ancak namaz kılınacağı zaman olmaz. >
![]() ![]() ![]() Kartel medya neredesin? Düzgün öğrencileri manşete sürüp kötü yapan medya nerdesin? > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Rezillik yaa!!!Yazık,çok yazık >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Rabbim hakkımızda hayırlısını verisn.. Hidayet eylesin bizlere.. İnsanın bir yandan içi parçalanıyor, bir yandan yüreğini bir korku kaplıyor. İnsan ne diyeceğini bilemiyor....
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bir gebzeli olarak gercekten bende dehşete düştüm görünce aslında daha neler var şu gebzede ama allah yardımcımız olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|