![]() |
#1 |
![]() Muhammed (a.s.) Aşkına İnsanlar dünya malıyla kör olmasa Nimetleri hayatına şükür saysa Güzelliklere Rabbimin (c.c.) cemali diye baksa Ne olurdu Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Savaşları, bombaları, silahları bilmeseydik Nefret yerine birer gül fidanı dikebilseydik Nankörlük etmeyip de secde etseydik Ne olurdu Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Bize bu can emanet değil mi? Bu emanetleri almak bize düşer mi? Bu Allah’a şirk koşmak değil mi? Affeylesin Rabbim bizi Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Deyin bana tüm kainatı yaratanı inkar edebilir miyiz? Binbir çeşit canlıda onun varlığını görmez miyiz? Bu beyni, bunları idrak etmemiz için vermiş bilmez miyiz? Açın gözünüzü artık Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Herşeyi kendiliğinden olur sanırız Nefsimize dalıp da kalp gözümüzü kapatırız Yaradana değil de yarattıklarına secde yaparız Silkinin gafletten artık Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Bize mevsimleri, yılları, 24 saati vermiş Rabbimiz Nasıl olur da bunun bir saatini ona geri vermeyiz İbadet dinin direği, bunu görmezden gelemeyiz Kandırmayalım kendimizi artık Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Bu dünya ebedi yaşantımız için bir han kapısı Kimler gelip geçmiş bu kapıdan, bize kalır mı? Neyi bekliyoruz, yerimize ibadet edecek kurtarıcı mı? Nasıl korkmayız söyleyin bana, Ahmet Muhammed (a.s.) aşkına Huzuru buldum Allah yolunda Gerçek aşkı yakaladım en sonunda Rabbim ne güzel şeyler anlatmış Kur-an’da Gelin bu uğurda tek olalım, Ahmet Muhammed (a.s) aşkına Sema Şener
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |