![]() |
#1 |
![]() Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2006 yılında PKK'lı teröristlerin döşediği mayın sonucu bir askerin şehit edilmesiyle ilgili 'örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek' suçundan yargılanan sanıklardan 'jandarma muhbiri' Ahmet Eken, patlayıcıları Binbaşı A.D.'nin bilgisi dahilinde terör örgütü mensuplarına teslim ettiğini iddia etti.
Örgütten aldığı bilgileri askerlere ilettiğini söyleyen Eken, "Benim PKK'lılarla görüşmemden İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İ.Ş. ile E. astsubayın haberi vardı. PKK'lı Baran, patlayıcı yapımında kullanılan bir malzeme listesi vererek temin etmemi istedi. Listeyi İlker Yüzbaşı'ya gösterdim. O da bana teröristler ne isterse yapmamı söyledi. Malzemelerin temini için Diyarbakır'da görev yapan K. Başçavuş'a gönderdi. Malzemeleri temin ederek döndüm." dedi. Suçlanan Binbaşı A.D. ise Eken ile ilişkide olduklarını, ancak patlayıcı maddeleri kendilerinden aldıkları iddiasının asılsız olduğunu belirtti. Diyarbakır, Cihan
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur... >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne o bakıyorumda pkk itinin söylediklerini aldınız ... büloşa hak verdiniz ...
O birilerinin savaşı kimin savaşı biliyormusun ? senin desteklediğin hükümetini destekleyen avrupalıların dayattığı savaş , onların maşa olarak kullandığı itlerle yapılan savaş. TSK nın bu itlerle yapılan çatışmaların sona ermemesini istediğini söylemeye çalıştığını anlıyorum. Doğrumudur ? Dağdakiyle benim oyum bir değil dendiğinde tepki verirsiniz , kadının ne namusunu bırakırsınız ama dönme bülentin lafını alır buraya yapıştırıp arkasında durursunuz ... perhiz - lahana turşusu .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() helal olsun sana ne diyim ...
o komutanların tecrübesiyle , bilgisiyle hayatlarını kurtardıkları askerler içinde eğlence düzenledilermi ? düzenlemediler ... görevleriydi. komutan yılbaşı eğlencesini askeriyle yapmış , asker ağabey - kardeş ilişkisini yaşamış. evinden uzak zor hava şartlarında hergün çatışmanın ölümün yaşandığı bir ortamda bu eğlence neden konuşulur anlamıyorum. bahsi geçen eğlence olaydan haftalar sonra yapılmıştır ve yılbaşına özel bir durumdur. komutan eğlencesini evinde veya başka bir ortamda da yapabilirdi ama o askeriyle beraber olmak istemiş. bizde askerliğimizi yaparken özel günlerde komutanlar kışlaya çıkar askeriyle zaman geçirir tekrar evine dönerdi. yıllarını çatışmalarda geçirmiş kaç şehit vermiş , vatan görevi uğruna ailesini çoluğunu çocuğunu gurbette bırakıp gitmiş insanlar için bu şekilde yorum yapman yanlış. Bu görüntülerle TSK nın yıpratmaya çalışanları destekler gibi gördüm seni ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok..Ona her kesimden her partiden tepki geldi zaten dtp hariç..Onun içinde ayrıca bir söz söylemeye gerek yok,söyledikleriyle ve söylemek istedikleriyle yerini belli etti,halkın gözünde değerini düşürdü..Sadece dönme olduğu konusunda hemfikiriz o kadar.. ;) |
||||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() heryerde satılık adamlar mevcuttur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
![]() o kadın "vergisini vermeyenle de benim oyum bir olmamalı" dedi ama nedense "çoban" cımbızlandı.
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu süslü kapalı hanımlar Aysun hanımın(!) haklı olduğunu göstermez..Basitleşmeyin..O kadının hayat kadınından farkı yoktur benim gözümde...Evlilik dışı ilişki yaşayan kadınlara hayat kadını deniyorsa alın size Aysun Kayacı(emre aşıkla kaç sene beraber oldu ve kaç gazete manşetine çocuk aldırdı iddiası yerleşti bir araştırıverin) bu kadına daha namusludur derseniz sizin namus anlayışınızdan şüphe etmem artık..Emin oldum bile.. ;) Geçmiş olsun.. Alıntı:
|
||||||||||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Neyse geçiyorum bu alakasız yorumunuzu ... Orada çobanlara hakaret yoktu , benzetme hatalı tabii ona katılırım. Konuya makro düzeyde bakarsan aslında pekte haksız olmadığını göreceksin. Nasılmı ? Şöyle ... Şimdi kastedilen insanlar eğitim düzeyi düşük bir şekilde eğitimlerini tamamlayamamış insanlar diğer yanda vergi kaçakçıları yani hırsızlar vatan hainleri ... bu şekilde yorumlarsak olayı , "çoban" kelimesini bir anlığına "eğitimsiz" olarak değiştirerek düşünelim. Burada eğitimsiz insanlarımızı küçümsemek değil maksadım , zaten eğitim ülkemizde parayla doğru orantılı bir kavram bu da farklı bir platformun konusudur. Arada detay vererek yazmaya çalışıyorumki beni yanlış anlamayın. Toparlayalım hemen , aysun kayacının söylediğinide unutun , bir söylem olarak geldiğini düşünün ... bir an için ... sonuçta söylemin doğruluğu yanlışlığı konu olan. Şu andaki durum ne oldu ; "eğitimsiz insanlarla veya vergisini ödemeyen insanlarla benim oyum bir olmamalı" Anonim Şimdi bakalım tekrar , nasıl duruyor ? daha mantıklı değilmi ... Haaa aysun kayacıyla benimde oyumunda bir olmaması lazım o da ayrı hikaye veya sizin oyunuzunda bir olmaması lazım ... ama teknik olarak mümkün değil bu seçim sistemi ... mümkün olsa desteklerim ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|