AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-11-2007, 00:36   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Muhsin Yazıcıoğlu Bahçeli'yi Topa Tuttu

BBP milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, MHP lideri Bahçeli’nin DTP'li milletvekilleriyle Meclis'te tokalaşmasını "ip atmayla" ilişkilendirip eleştiri yağmuruna tuttu.

BBP Sivas milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye Büyük Millet Melcilisi’ndeki yemin töreni sırasında MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Demokratik Toplum Partisi milletvekilleriyle tokalaşmasını eleştirdi.

Yazıcıoğlu, “Bir müddet önce meydanlarda ip atanlar, sonra gülücük dağıtarak tokalaşıyor. Millet bunu yadırgıyor" şeklinde yorumladı.

ANKA’ya konuşan Yazıcıoğlu, TBMM çatısı altında Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütünlüğüne yönelik eylemleri bulunmayan herkes ile görev yapmaya hazır olduklarını belirterek, “İlla kavga etmemiz gerekmiyor. Ama görüntüye yönelik fotoğraflarla, tiyatro gösterileriyle bir yere varmak mümkün değil" dedi.

DTP’lilerin yapacakları faaliyetler, konuşmalar, terör örgütüne yönelik kullanacakları ifadelerin bu partiyle münasebetlerinin ölçüsünü belirleyeceğini kaydeden Yazıcıoğlu, “Tokalaşınca her şey bitmiş mi sayılacak?. Tokalaşmayınca tetikte mi kalınacak?öşeklinde konuştu.

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-11-2007, 00:38   #2
Kullanıcı Adı
AKmetalci
muhsin yazıcıoğlu cok saglam bi adam
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2007, 00:39   #3
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: Muhsin Yazıcıoğlu Bahçeli'yi Topa Tuttu

Bahçeli gibi tutursız değil evet....

DTP nin elini sıkıyor dün gene Başbakanın (MİLLETİN YARISININ OYVERDİĞİ) elini sıkmamış başbakanın eli havada kalmış...

Fotolar sahte... AÇı yanlış..
Alt 08-11-2007, 00:40   #4
Kullanıcı Adı
loneliness
ben bu adama saygı duyuyorum en azından din nedir biliyor...
başörtü nedir biliyor...

mhp lileri anlayamıyorum böyle bir adam varken nasıl olurda bahçeli gibi birisinin arkasından giderler....
Alt 08-11-2007, 00:43   #5
Kullanıcı Adı
negatif
Alıntı:
AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı
katılıyorum...
negatif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2007, 00:50   #6
Kullanıcı Adı
alicay
Alıntı:
size katılıyorum zaten meclis televizyonunu izlediğimde ak partili vekillerle arasındaki sıcak ilişkiyide gördüm keşke ak partiye geçse ne güzel olurdu..
alicay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2007, 00:52   #7
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
alicay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
size katılıyorum zaten meclis televizyonunu izlediğimde ak partili vekillerle arasındaki sıcak ilişkiyide gördüm keşke ak partiye geçse ne güzel olurdu..
ak partiye geçmesinde mhp yi bölsün bana göre mhp böyle giderse fire verecek inşallah
Alt 08-11-2007, 01:08   #8
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: Muhsin Yazıcıoğlu Bahçeli'yi Topa Tuttu

PKK olmasa MHP olmaz da ondan...

Bu iki kutup birbirinden beslenir sürekli...
Alt 08-11-2007, 13:47   #9
Kullanıcı Adı
mavera,
Muhsin bey adam gibi adamdir..ve yeni dönemde adam gibi muhalefet yapacagini göstermeye basladi...
cünkü muhsin bey halktan uzak birisi degil, halktan birisi bunu bagimsiz secilerek gösterdi..insallah onu partimizde görmek nasip olur..
muhsin beyin mecliste olmasi cok iyi oldu..cünkü muhsin bey bu cikislariyla mhp tabaninin dikkatini bayagi bir cekecek..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)