![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Garipler ''garip'' olarak gelirler ve ''garip'' olarak giderler... Onlara ne mutlu... ''Garip'' olamayanlar düşünsün... Onların işleri zorlu ! Onlara sorsan senin için işi bitti derler... Kendi işlerinin bittiğini göremeyenlerin hazin sonu böyledir... Çünkü Muhsinler ölmez lakin Onlar zaten diri değildirler...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya Rabbi...
lütfunda hoş kahrında hoş.... Allah sana rahmet eylesin muhsin abimiz.... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İzleyip yorum yapmayanlardan da Allah razı olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 28 Şubat 1997 Askerî Darbesi'ne karşı dik duruşun, İslamın ve ümmetin yanında yer alışın hiç unutulmayacak ve Türk Milleti seni hep hayırla yâd edecek inşaallah yiğit Alperen Muhsin Yazıcıoğlu. Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() o her daim dik durdu, her daim dogrudan, hakdan yana oldu, o zorlu süreclerde bile kerhende olsa destegini esirgemedi...
Rabbime sükürler olsun ki kendisiyle sahsen tanistim, partisinde aktif görev aldim ve hayatimda ilk oyumu ona verdim.. ak parti catisi altinda görmek nasip olmadi ama insallah Muhsin baskanla ebedi ikematgahda komsu olmak nasip olur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Her zaman söylerim...
Bizim icin bu devirde iki tane adam gibi adam vardi. Biri gitti digeri kaldi...gidene rahmet, kalana hayrli uzun ömür temenni ederim. Muhsin Yazicioglu bir efsanedir. Bu millet onu unutmayacak...Asaleti, dürüstlügü, vatan sevgisi ve islam aski hafizalarda hep canli kalacak ve gelecek nesillere örnek teskil edecek. Allah rahmet eylesin. Mekani, Efendimiz (s.a.v.)'e komsu olsun ins. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yorumlarınız için Allah razı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() selman kayabaşı-muhafız kitabını öneririm...
muhsin yazıcıoğlunun sadece türkiyede bir siyasi kişilik olmadığını anlayacaksınız... Allah rahmet eylesin hemşerime günlerce yaşadığını duymak için beklemiştim... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|