Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: MUHTARLIK SEÇİMLERİNDE OYUNUZU HANGİ KRİTERLER DOĞRULTUSUNDA BELİRLERSİNİZ? | |||
Hizmetine göre | 8 | 80.00% | |
Siyasi görüşüne göre | 5 | 50.00% | |
İdare ve yönetemine göre | 4 | 40.00% | |
Yakınlığına göre | 1 | 10.00% | |
Diplomasına göre | 0 | 0% | |
Yaşına göre | 2 | 20.00% | |
Tipine göre | 1 | 10.00% | |
Kişiliğine göre | 3 | 30.00% | |
Muhtara oy vermiyorum / İlgilenmiyorum / Fikrim yok | 0 | 0% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
02-02-2009, 11:01 | #1 |
MUHTARLIK SEÇİMLERİNDE OYUNUZU HANGİ KRİTERLER DOĞRULTUSUNDA BELİRLERSİNİZ.
Mahalle idarecinizi belirleyecek olan muhtarlık seçimlerinde oyunuzu hangi kriterler doğrultusunda belirlersiniz?
Konu ÜMİT-AK tarafından (02-02-2009 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-02-2009, 12:05 | #2 |
Değerli muhtarlarımızı düşünmen gerçekten güzel oldu.Mahallelerimizin vazgeçilmez unsurlarından olan sayın mutarlarımız hizmet noktasında kilit rol oynamaktadırlar.Seçilmişle iş başına gelmeleride ayrı bir güzelik..Fakat muhtarlarımızın özlük hakları çok kısıtlı.Mahalli idare olarak üstlendikleri görev ve yetkileri çok önemli.Bu yüzden hak ve hukuklarında bir iyileştirmeye gidilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Bu bağlamda hangi kritere göre oy kulanmalıyız?ben kendi mahallemi baz alıcak olursam bu arada Mahalle muhtarımız sayın İsmet Bütün 2 dönemdir başarılı hizmetlerle mahallemizi değim yerindeyse şaha kaldırdı.3 dönemdede hizmetlerinin karşılığını alacaktır inşALLAH.Mahalle muhtarımız İSMET BÜTÜN'le Durmak Yok Hizmette Devam..!
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|