![]() |
#1 |
![]() ![]() Müjde Ar da artık Aysun Kayacı gibi düşünüyormuş! CNN Türk'te ekrana gelen programa konuk olan Müjde Ar , halka açıkça hakaret etti! Müjde Ar, 4 yıl önce bir canlı yayın programında "dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyerek her kesimden büyük tepki çeken Aysun Kayacı 'ya artık hak verdiğini söyledi. "O zaman reaksiyon gösterdim, karşı çıkmıştım" diyen Ar, "Ama sürü psikolojisini incelemeye, içine girmeye başladıkça, Aysun'a hak verenler tarafına geçtim" şeklinde konuştu. Samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() boşta galiba...
iş arıyor bence... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Arabanın camından kafasını kurtardıktan sonra boşta kaldı... ![]() ![]() Konu Necip Fazıl tarafından (10-06-2012 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kesinlikle katılıyorum...
Nasıl olur da benim çoban diye beğenilmeyen kardeşlerimin verdiği oylarla iki koyun versek güdemeyecek bu embesillerin oyu bir olur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() peki bu adi insan neden ilgi görmek için çobanların ayağına gidiyor.
çok zor kaldırmıştım elin havada kalmasın diye ama ellerini tutan ellrim kırılsın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() saçmalamış yine
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gündeme gelme çabası gösteriyor yazııııkkkkk
![]() ![]() ![]() tepki alsın günlerce konuşulsun biraz hatırlansın adam sanılıp programlara çağırılsın vs vs vs oldu o zaman deyip geçeceksin böylesini |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() arkadaş bu insanların çok üstüne gidiyorsunuz bence.herkesin bir beyni olmak zorunda değil ki.Allah onları da öyle yaratmış ne yapalım.bağrımıza basıcaz artık:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|