AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Münazara AK Parti Gençliğin fikir akımı yaptığı bölüm.

Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2008, 00:05   #1
Kullanıcı Adı
parabol
Standart MÜNAZARA LİGİ 2. TURNUVA (YENİ FORMAT)
AKPARTİFORUM MÜNAZARA LİGİ

Bildiğimiz münazara formatından daha farklı bir formatla Münazara ligine devam ediyoruz. Genel ilgiyi arttırmak , monotonluktan uzaklaşmak için uzun ve katı münazara şeklini değiştiriyoruz…

Yeni münazara ligi formatı şöyle ;

1-Münazara cuma saat 20:00 da başlar Pazar 00:00 da kapanır.

2-Yarışmaya ikişer kişilik A ve B takımı olarak farklı görüşte iki takım katılacaktır.

3-Yarışmaya katılan takımlar haricinde,diğer üyelerimiz konuya yorum dışında takımların savundukları fikirler üzerinden soru sorabilirler.Bunun dışında üyelerin konu hakkında yazılan yorumlar tarafımızca silinecektir,sadece katılan takımlara soru sora bilirler.

Cuma günü takımlar savundukları düşünceleri, nedenleri, ayrıntılı bir şekilde ele aldıkları yazılarını eklerler…(A takımı 20.00-22.00 B takımı 22.00-00.00)

Cumartesi günü konu iki takım arasında tartışmaya açılır. Takımlar karşılıklı olarak, fikirleri eleştirme, tezlerini çürütmekte sorular sormakta serbesttir.

Pazar günü konu tamamen açılıp üye katılımı sağlanır.Üyeler takımlara sorularını sorar, bu durum 00.00a kadar devam eder…Bu noktada üyeleri tatmin etmek son derece önemlidir.

4-Yarışma sonucu jüri üyelerinin yanı sıra anket usulü ile üyeler tarafından da belirlenecektir.Bu yüzden takımların konuya olan fikir ve düşünceleri üyeleri etkileyecek ciddiyette olmalı, ikna yöntemleri iyi kullanılmalıdır.

5-Yarışmanın başlangıcında bizler tarafından belirlenecek ilk söz hakkı dışında, fikir ve düşüncelerinizi yansıtmakta herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecektir.Sıralama olmadan,her takım 2 gün boyunca konu hakkında fikirlerini paylaşabilirler.Konuda boş ve laf olsun diye yazılan mesajlar üyelerimiz tarafından hoş karşılanmayacağı ve yarışma sonunda yapılacak anketi etkileyeceği unutulmamalıdır.

6-Akıcı Türkçe ve imla kurallarına dikkat etmek,yarışmanın önemli unsurlarındandır.

7-Takımlar karşılıklı, fikirleri eleştirme, tezlerini çürütmekte serbestir.Tezleri çürütmekte başarılı olan takım üyelerin gözünden kaçmayacaktır,yani konuda tezleriyle üstünlük sağlayan yarışmayı kazanır.

8- Yarışmanın konusu,yetkililer ve bölüm sorumluları tarafından belirlenecek olup, gençliğin ilgisini çekecek aynı zamanda eğitici ve bilgilendirici konular olmasına özen gösterilecektir.Kısaca illaki siyasi bir konu olması şart değildir.

Görüş ve önerileriniz bizim için değerlidir,bu yüzden bu başlık altında yorumlarınızı bekliyorum.

Parabol - Ayşe Berra - jonathan749Ömer

parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-21-2008, 20:11   #2
Kullanıcı Adı
parabol
Güncelleme
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2008, 23:58   #3
Kullanıcı Adı
Yâren
Bence bu format daha güzel olacak.Tüm arkadaşarımızın yorumlarını bekliyoruz.
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 00:19   #4
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
evet bence de güzel olmuş
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 01:42   #5
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Güncelleme.
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 02:11   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Jüri üyelerinin kimler olduğunu görebileceğim bir yer var mı, yoksa söylemeniz mümkün mü? (:
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 02:22   #7
Kullanıcı Adı
Yâren
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Jüri üyelerinin kimler olduğunu görebileceğim bir yer var mı, yoksa söylemeniz mümkün mü? (:
Ayşe berra, Jonathan749 ve mesela Aktunahan
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 02:25   #8
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ayşe berra, Jonathan749 ve mesela Aktunahan

Bu açık bir jürilik teklifidir. Deneyimlerin, kültürel acından paylaşımların, Türkçe'ye olan ilgin her açıdan bizim açımızdan artıdır. Olursan çok memnun oluruz. ;) ;)
Alt 02-25-2008, 02:27   #9
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben Beril ile konuşmuştum zaten; o teklif etmişti, kararında bir değişiklik yoksa Beril'in yardımcı olmaya çalışacağım. (:

Diğerlerini sormuştum ben. (:
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 02:32   #10
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
Ben Beril ile konuşmuştum zaten; o teklif etmişti, kararında bir değişiklik yoksa Beril'in yardımcı olmaya çalışacağım. (:

Diğerlerini sormuştum ben. (:
Bizde seni istemiştik Ömer'le. Normalde Ahmet abi, ben ve ömer'dik. Seninde olman iyi oldu. ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)