AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-19-2011, 05:20   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart 'Müritle İlişkiye Girmezsem Delirir' diyen Şeyh'e 341 Sene!
Bursa'da kendisini sözde bir cemaatin piri olarak tanıtıp, dergaha gelenlere cennete gideceklerini vaat ederek akıl almaz cinsel sapkınlıklar yaptığı iddia edilen şüpheli hakkında toplam 341 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı

Türkiye'yi şoke eden olay, Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. Merkez Yıldırım ilçesinde sözde bir dergaha gelen kişilere cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişinin mahalle sakinleri tarafından linç edileceği yönündeki ihbar polisi harekete geçirdi. Dergah adı altındaki evi basan ekipler, içeride bulunanların ifadesini aldı.

POLİSİN BİLE KANI DONDU Müştekilerin kendisini pir olarak tanıtan kişiyle cennete girmelerine şahitlik edeceği için din adına oral seks yaptıklarını, ilişkiye girerek tabi olduklarını söylemesi polisin bile kanını dondurdu. Ekipler, herkesi tek tek dinleyerek, sapkınlıklarla dolu olayı aydınlatmaya çalıştı. Dergaha karı koca gelen çiftlerin pir ile ayrı ayrı cinsel ilişkiye girdikleri belirlendi. Bazı kişilerin tarikata ailecek gitmesi ise herkesi şoke etti.

Polisin ifadesini aldığı 19 kişiden 8'i, kandırıldıklarını ve olaydan sonra psikolojilerinin bozulduğunu belirterek, sözde pirden şikayetçi oldu. Diğerleri ise, şüpheli pirle kendi istekleriyle ilişkiye girdikleri için herhangi bir şikayetlerinin olmadığını söyledi. 2003 yılından beri süren sapkınlıkların daha önce bir başka semtte, ondan önce de evlerde yapıldığı iddia edildi.

ÇOCUK VE HAYVAN PORNOSU Dergahta ve şüpheli 47 yaşındaki U.K.'nin evinde yapılan aramalarda ele geçirilen DVD'lerde ise çocuk ve hayvan pornosu görüntüleri çıktı. Sözde pir U.K, pirin 'nur çeşmesi' olarak adlandırılan cinsel organından gelen sıvının sperm olmadığını, bu beyaz sıvının sadece pirlerden gelen bir nur olduğunu söyledi. İnsanın kanını donduran olayı tüm açıklığıyla anlatan evli ve 2 çocuk babası U.K., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Savcılığın şüpheli hakkındaki soruşturması sona erdi. Hazırlanan 4 sayfalık iddianame, ağır ceza mahkemesine gönderildi. Fakat ağır ceza mahkemesi, dosyayı görevsizlik kararıyla asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcının buna yaptığı itiraz üzerine dosya, tekrar ağır ceza mahkemesinde kaldı. Şüpheli U.K.'nin "nitelikli cinsel saldırı, tarikat kurmak ve baş mevkiinde olmak, çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak" suçlarından toplam 341 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

13'Ü ERKEK 19 KİŞİYE CİNSEL İSİTSMAR Tutuklu şüpheli U.K.'nın, 13'ü erkek toplam 19 kişiye yönelik cinsel istismar suçunu 19 kez işlediği kaydedildi. 12 kişiyle birden fazla kez cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edildiği iddianamede, şüpheli U.K.'nın Kırklar Dergahı adı altında tarikat kurarak kendisini pir olarak tanıtıp, sohbet toplantılarında vaazlar vererek Tekke ve Zaviyeler Kanunu kapsamında "tarikat kurmak ve baş mevkide olmak" suçundan 6 aydan az olmamak üzere hapis cezası verilmesi istendi. Ayrıca şüphelinin sohbetler ve vaazlar sırasında tarikat içinde talip, talebe, müstail, salih, mürid, murat, şeyh, mürşit, kutup, pir gibi basamak basamak unvanlar olduğuna inandırdığı kaydedildi.

İLK AŞAMA: NUR ÇEŞMESİ! Kişilerin tarikata üye olup yükselebilmeleri ve cennete gidebilmeleri için ilk aşama olan "nur çeşmesi" olarak tabir ettiği cinsel organından gelen sıvıyı içerek nurlanmaları gerektiğini söyleyen şüpheli U.K.'nın, bunun adının 'badeleme' olduğunu, bir sonraki aşama olan ve tarikata tamamen bağlı olabilmeleri için normal ya da ters ilişkiye girerek nurlanmalarının ise 'tabi olmak' şeklinde kavramlarla kendi cinsel arzularını ve amaçlarını yerine getirmek için aldatma fiilinde bulunduğu halde fiillerden etkilenen tarikat mensubu mağdur ve şikayetçilerin dini konulardaki bilgisizliklerinden istifa ederek, dini duygularını ve dini olarak tapma tapınma isteklerini istismar ederek, bu yolla insanları aldatarak "sır odası" olarak adlandırdığı odada cinsel saldırı suçunu 19 defa işlediği tespit edildi. Şüphelinin işlediği öne sürülen cinsel saldırı suçlarından da 336 yıla kadar hapsi talep edildi. Bu arada savcı, şüphelinin ilişki için kullandığı ve "sır odası" olarak tabir edilen yerde ele geçirilen DVD'lerde çocuk ve hayvan pornosu görüntülerinin çıkması ile de "müstehcenlik" suçunu işlediğini, bu yüzden de 5 yıla kadar ceza verilmesini öngördü.

'KİMSEYE ZORLA BİR ŞEY YAPTIRMADIM' 2006 yılından sonra müritlerini badeleyip cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen evli ve 2 çocuk babası U.K. polis ifadesinde, "Kadın erkek hiçbir müridimi zorla badelemedim veya cinsel ilişkiye girmedim. Daha önce müridim olan kişiler beni şikayet etmiş olabilir. Ben müridimle ilişkiye girmem. Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim pir olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir" şeklinde ifade vermişti.

Şüpheli önümüzdeki günlerde Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 11 mağdur, 8 şikayetçiyle birlikte hakim karşısına çıkacak.

analiz merkezi

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-19-2011, 05:21   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
şeyh uçmaz savcı uçurur !
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 05:23   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
İlk cümleyi okudum yeterlidir sanırım ?
Baya istenmiş + ama gay demek :S.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 05:25   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
adamda sapkinliktami varmis...
ulan sizin erkekliginize be...
yuh bildigin i..e muamelesi gorsun...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 05:44   #5
Kullanıcı Adı
TYH
Standart
türkiye 1 günlüğüne iran olsun
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 12:35   #6
Kullanıcı Adı
cartman
Standart
Allahım ya Rabbim bunu simdi cennete girmek icin mi yaptıgını sanıyoruz komik olur
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 14:42   #7
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Yahu bu insanlar tek sayfa bile meal okumamış mı el-insaf .s
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 16:41   #8
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Standart
hadım edip yollasınlar içeriye o yolunu bulur orda.

Konu Hüdavendigâr tarafından (07-19-2011 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir..
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 17:17   #9
Kullanıcı Adı
JonTurk
Standart
İçeride hallederler onu bunun gibilerine içerde neler yapılıyo az çok biliniyo :D
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2011, 17:25   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
şıhı sallayın asıl ceza bunun dergahına giden denyolara verilmeli bence.
şıh cezaevindede yolunu bulursa şaşırmam
memlekette beyin özürlü çok nasıl olsa ...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi