AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-24-2011, 21:54   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart MÜSLÜMAN KARDEŞİM!
Müslüman- ateist tartısma sayfası Ya bilemiyorum ama bunlara bişey anlatmak yada bunlarla tartışmaya girmek nekadar doğru bilemiyorum ama yazılanları görünce yorum yapmak zorunda hissediyorum kendimi Ateist diyince akla dinsiz biri en kötüsü kimliksiz sahipsiz ve afedersiniz ama köpekten asağidadir bunlarin kalplari kapanmis mühürlenmis Allah islah etsin diyorum kendimi tartısmakdan alamıyorum ne desek bos biz tebligimizi yapıyorum ama yorumları gördükce midem bulanıyo Rabbime kalmis eminim aramızda cok tartısmaya giren olmusdur tebligimizi yapmaya calısan ne yapsam düşünceleriniz nedir nefsime hakim olamıcam bigün :S

http://www.facebook.com/pages/M%C3%B...54421024625353

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-24-2011, 22:15   #2
Kullanıcı Adı
Ammar
kardeşim kalbi mühürlülerle hiç tartışmaya gerek yok.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-24-2011, 22:23   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Vakti zamanında ben onları şifrelerini çözmüştüm başka bir forumda
Çokta eğleniyordum.
Taktikleri belli
1- hakaret ederek yıpratmaya,sinir bozmaya,mantıklı düşünmekten uzaklaştırmaya çalışırlar.
2- Kimisi var ki inanılmaz sinsi ve akıllıdır.Küfür etmez,düzgün sözleriyle dürterler insanı.

Bu ikisini bildikten sonra geris kolay
Ama tartışmaya girenlerde sorun var aslında.
Çünkü,bu kişilerin dinsiz olduğunu bildikleri için onları otomatik olarak zina yapan,ahlaksız kişilikler olarak görebiliyor.
Kişi öyle birisi olsa bile,hemen 2. plana geçiyor ve sakince yazmaya başlıyor,ahlaklı olmak için inanca sahip olmayacağını dile getiriyor,örnek olarak kendisini de verebilir.İşte o an bizimki zokayı yutmuş olur
Bizimkilerin diğer suçu,inanmamış birisine karşı ayet ve hadis paylaşımı yapması.
Ulan adam zaten inanmıyor,umursar mı ayeti,hadisi ?

Diğer uyguladıkları plan ise,islam ülkelerini örnek vermeleri,onlar üzerinden yıpratmaya çalışmak.

Bir mal vardı,öyle bir mal ki eminim doğduktan sonra ebeler künye olarak 'mal' yazmışlardı.
Bu taktikleri hep uyguladı,tabi takımıyla birlikte.
Bizim takımda yemedi,alıştık,yedik bitirdik sonra gitti artık nereye gittiyse,belkide rahim aramıştır

Çok pis akıllılar,çok pis sinsiler,gözü karalar,dehşetler,yıpratmasını sinir bozmasını acayip iyi bilirler.
Bu yüzden zordur uğraşmak ama eğlenceye vurunca o kadar kolay oluyor ki,çünkü onlarda işi eğlenceye vurmaktadırlar her zaman bunu unutmayın
Ciddi görünürlerse bilin ki sıkıştı altına yaptı.
Alt 06-24-2011, 22:42   #4
Kullanıcı Adı
Katade
Haklısın hüdaverdi en iyisi tartısmaya felan gerek yok hiç bişey anlatamıyosun sıkıstklarında yaptıkların belden aşağı vurmak adamlar cok sinsi mühürde ne mühür.... pislik içindeler ya
Alt 06-24-2011, 22:44   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
bi ara buraya ve atsızcıların bir sayfasına uzun süre dadanmıştım...
adamlar tartışmak niyetinde değiller ki...
işleri küfür...

Alt 06-24-2011, 22:46   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
sadece şunu belirtmek istedim burada küfür,ortamı germe adına ve özellikle atatürk e hakaret etmek için yorum yapanları göndereceğim
işte adminindeki mantık...
Allaha kurana her türlü hakaret serbest halbu ki...
Alt 06-24-2011, 23:18   #7
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi ara buraya ve atsızcıların bir sayfasına uzun süre dadanmıştım...
adamlar tartışmak niyetinde değiller ki...
işleri küfür...

işte bunun içibn uğraşmaya değmez sanal değilde gerçekte yanında olsa tartışırsın. am sanal olmuyor. zaman kaybı başka değil.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2011, 00:41   #8
Kullanıcı Adı
Katade
Ya bunların yorumlarını okurken insan günaha giriyor ben anladım bugün uzak durmak en iyisi :s
Alt 06-25-2011, 00:46   #9
Kullanıcı Adı
HaArP
Forumu kastetmiyorum lakin günümüzde Müslüman kardeşlerimize bir şey anlatmakta zorlanıyoruz... Ateistlere anlatmakta zor olmakta... Deccali Projeler kulakları ve gözleri muhasaraya aldı... İlimdeki değişiklikler göze çarpmadan Allah'a sığınacağız...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)