![]() |
#1 |
![]() ![]() Balçiçek Pamir’le Söz Sende programının bugünkü konuğu Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül’dü. Sarıgül programda TDH’nin partileşme sürecini anlattı, kurucu kadrosundan isimler saydı, projelerini ve hedeflerini açıkladı. Ama söz dönüp dolaşıp eski genel başkanı Deniz Baykal’a gelince kendini tutamadı. MERTSE GELSİN... Balçiçek Pamir’in “Deniz Baykal’la aranız nasıl, küs müsünüz?” sorusunu önce “Deniz Bey hakkında konuşmak istemem” diye geçiştirdi. Ancak Pamir, Deniz Baykal’ın, Sarıgül’ün kendisine “CHP Alevilerle dolu” diyerek yakındığını söylediğini hatırlatması üzerine dayanamadı. Sözlerine “O beyefendi mertse gelsin herkesin ortasında, televizyonda karşılıklı konuşalım bu konuyu. Benim Alevi yurttaşlarımızla aram her zaman çok iyi olmuştur” diye başladı ardından da “Bunlar fitne, fesattır, dedikodudur. Deniz Baykal da ikiyüzlü bir adamdır” diyerek son noktayı koydu
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Durun bakalım bu sarıgül 2011 de ne yapacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Neler yapıp yapmayacağından ziyade,Siyasi argümanları son derece isabetli bir biçimde kulandığını söylemek kadar doğal bir tespit olamaz!Bu konuda liderlik vasıflarını son derece yerinde kulanmakta,Başbakanımızın yolunu takip etmektedir.Asla hamasi ve kısırdöngü söylemler kulanmaktadır.Yanlış veya doğru yapacağı icraatları dile getirmektedir...Lakin en büyük dezavantajı ise ETÖ sanıklarından Haberal ile teknik takibe takılmış bu ibretlik dialoğu;;;;;;!
Konuşmada, Sarıgül başbakanlık hedefini Haberal'a açıyor ve 'Ben Türkiye'nin başbakanı olacağım belki ama benim başbakanım sizler olacaksınız. Yol haritamı aktaracağım izin verirseniz, başka bir şey olacak' ifadelerini kullanıyor. Haberal ise ondan CHP ile uğraşmamasını istiyor. Sarıgül’de talimatı aldığını ve konuşmasını tamamen değiştirdiğini söylüyor. İşte bu gelişme Sarıgül’e olan bakış açısını değiştirecektir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() demek ki tereddütlerimde haklıymışım aynı yolun yolcusu bunlar
şunu bilirim ki birinin tabanında cehape varsa oradan hayır gelmez |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 2005 YILININ KUVVACILARI(ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ)
Prof. Dr. Anıl Çeçen - Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Akaydın-Akdeniz Üniversitesi Rektörü Tufan Türenç – Hürriyet Gazetesi Yazarı Uğur Dündar – Arena Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Erenerol -Türk Ortodoks Kilisesi Sözcüsü Turgut Özakman - “Şu Çılgın Türkler” kitabının yazarı ETÖ SANIĞI-(E) Org. Hurşit Tolon Onur Öymen - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Leyla Tavşanoğlu - Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Em. Tümg. Osman Pamukoğlu- “Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok” kitabının yazarı Emin Şirin –ANAP İstanbul Milletvekili (E) Tuğg. Nejat Eslen- Stratejist Yakan Cumalıoğlu - Kıbrıs Milli Koordinasyon Komitesi Başkanı Mustafa Sarıgül - Şişli Belediye Başkanı Nazif Okumuş - Takvim Gazetesi Yazarı Ulusal Kanal Serhat Köker – Madenci, Bilirkişi Ömer Lütfü Mete - Sabah Gazetesi Yazarı Dr. Akkan Suver - Marmara Grubu Vakfı Başkanı ![]() 'Mustafa Akaydın'ın',yanındaki kişi 'Mustafa Sarıgül' SANIRIM bu kare herşeyi anlatıyordur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() deniz bakkal için az bile söylemiş.lakin kendisindede hayır olduğunu düşünmüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ağızınıza sağlık az bile söylemişsiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ağzına sağlık olsun, doğru söylemiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|