![]() |
#1 |
![]() MUTLULUK NEDIR ? Faturalarini ödeyebiliyorsan, Bir isin var demektir. Pantolonun biraz sikiyorsa, Aç kalmiyorsun demektir. Gölgen seni izliyorsa, Günes isigini görüyorsun demektir. Otobüsten indigin yerden isyerine yolu uzun buluyorsan, Yürüyebiliyorsun demektir. Hükümet hakkinda elestiri yapabiliyorsan, Konusma özgürlügün var demektir. Yanindaki adamin sesinden rahatsiz oluyorsan, Duyuyorsun demektir. Camlari silmen , çatiyi onarman gerekiyorsa, Bir evde yasiyorsun demektir. Dogalgaz faturan yüklü geliyorsa, Isiniyorsun demektir. Yiginla yikanacak ve ütülenecek çamasirlarin varsa, Yiginla giyecegin var demektir. Çalar saatin sabahin köründe çaliyorsa, Yasiyorsun demektir. Aksamlari kendini yorgun hissediyor ve bacaklarin agriyorsa, O gün üretici olmussun demektir. VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABILIYORSAN MUTLUSUN DEMEKTIR...... MUTLULUK .....Sorunsuz bir yasam degil, Onlarla basa çikabilme yetenegi demektir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bundan önceki "Aşk " adlı yazı yanlışlıkla yapılan bir paylaşım oldu..
Levent beyin başka bir bölümde paylaştığı bir yazıydı kopyalamıştım dosyamdaydı.. ![]() Yani yanlışlıkla aynısını buraya kopyalamışım...Levent bey inşallah bakmamıştır ![]() Konuyu değiştiriyorum...özürü bir borç bilirim Levent bey.. :-[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() paylaşım için teşekkürler çok güzelmiş tüm bunların farkına varıp hergün mutluluktan havalara uçmak için bu yazıyı odama asmayı düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Elimizdkilerin kıymetini bilmek lazım demek ki...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah bu çenemin hala belasını vermediyse mutlu olmam gerek
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Elimizde bulunanra şükredim bunları bulamayanları düşünelim Zaten Rabbimin bize ihsan ettiklerini bile düşünsek şükretmek için çok sebebimiz olduğunu göreceğiz Beğenilerinize teşekkürler arkadaşlar |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|