06-12-2008, 20:18 | #1 |
Müzenin Adı Şamil Ekinci Oldu
Kulübümüzün müzesine adı verilen efsane başkanlarımızdan M.Şamil Ekinci gösterilen bu vefa örneği nedeniyle teşekkür etti.
Genel Sekreterimiz Hasan Yener’i arayarak konuyu teklif ettiği için yönetim kuruluna onayladığı için de genel kurula teşekkürlerini sunan Ekinci, kararın kendisini son derece duygulandırdığını vurguladı. Genel Sekreterimiz Yener de yönetim olarak temel hedeflerinin camianın tüm değerlerine sahip çıkmak olduğunu belirterek, sergilenen tutumun kendileri açısından bir görev niteliği taşıdığının altını çizdi. 12.06.2008 15:57:00 trabzonspor.org.tr
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-12-2008, 20:23 | #2 |
Müzenin Adı Şamil Ekinci Oldu
Müzemizin adı Trabzonspor Sadri Şener Müzesi idi. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun vefasını ve tevazusunu görün ki; müzenin adını değiştirip, müzeye eski başkan Şamil Ekinci'nin adını koyuyorlar.
Şamil Ekinci Trabzonspor'un kuruluş yıllarında çok önemli görevler yapmış biridir.. Hatta yanılmıyorsam ilk başkandır. İşin tuhaf tarafı kendisi Trabzonlu değildir.. Trabzon'a gelip yerleşmiş ve Trabzonlulaşmış biridir.. Şamil Ekinci'yi yakın zamanda inşallah açaçağımız yeni sabit konuda irdeleyeceğiz.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|