02-28-2011, 11:59 | #1 |
Namussuzluk "Hürriyet"i!
Hayatını Türkiye'ye, İslam alemine adayan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı siyasi düşüncesini benimseyen benimsemeyen herkesi üzüntüye boğdu. Üzüntü Türkiye sınırlarını aşarak, İslam ülkelerine kadar yayıldı.
Ülkemizde bugün kimileri gecikmeli de olsa yediden yetmişe hemen herkes Erbakan Hoca'nın hizmetlerinin hakkını veriyor. TSK BİLE: BÜYÜK HİZMETLERİNİ DAİMA HATIRLAYACAĞIZ Vefatı TSK'yı bile derinden üzdü. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner “Ülkemize yaptığı büyük hizmetleri daima hatırlayacağız” açıklamasında bulundu. DEMİREL: HELALLİK ALDIM 28 Şubat sürecinde büyük darbesini yediği Süleyman Demirel de “Helallik aldığını” söyledi. Ama biri vardı ki, kini bitmedi. Bugünde de Erbakan'a kin kustu. O “biri” Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi. Bugün diğer tüm gazeteler Erbakan'ı arkasından hayırlı yad ederken… Hürriyet aksine, büyük devlet adamı Erbakan'ın arkasından “Ölene kadar devam” şeklinde manşet attı. Hürriyet manşetten “Kalp yetmezliğinden ölen Erbakan, ‘kalbimde pil var diyerek' siyasetten affını isteyen bir partiliye, ‘pil bitene kadar devam' demişti” diye yazdı. Siyasi kararlarla mahkum edildiği kayıp trilyon davasını gündeme getiren Hürriyet, “15 milyon liralık borcu ailesi ödeyecek” diye başlık attı. Doğan Medyası'nın 28 Şubat sürecinde üstlendiği rol biliniyor. Doğan Grubu, elindeki tüm gazete ve televizyon kanalları ile 28 Şubat tezgahlarını “Şok Şok Şok” anonsları ile günlerce gündemde tutarak, Refahyol'un iktidardan uzaklaştırılmasında aktif rol almıştı. Devlete olan borçlarının ötelenmesini isteyen Doğan Medyası'nın Erbakan Hükümeti'nden olumsuz cevap alınca saldırılarını artırdığı yönünde basında ciddi haberler yer almıştı.
Konu Katade tarafından (02-28-2011 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-28-2011, 12:04 | #2 |
doğandır,doğaldır yaptıkları.
Şaşırmadım.Bu başlangıç hatta. |
|
02-28-2011, 12:31 | #3 |
Bu kadarını beklemezdım hemen ertesı gün bu manşet yazık ya namussuzluktanda öte bunların yaptıkları
|
|
02-28-2011, 14:56 | #4 |
işin içinde doğan varsa..
iki kere düşünmek lazım... |
|
02-28-2011, 14:58 | #5 |
Yuh artık ölürken bile 1.5 trilyon meselesini milletin gözüne sokmaya çalışıyorlar.Sen devlete borcun olan trilyonları ne zaman ödeyeceksin doğan p....gi
Bu adamları benzin döküp yakacaksın |
|
02-28-2011, 17:36 | #6 |
Karaktersiz olduğunda normal olamassın.
|
|
02-28-2011, 17:43 | #7 |
Bu gafiller hakkında salladığım kalemime yazık, değmez muhteremler..
|
|
02-28-2011, 17:47 | #8 |
şaşırmadım...
ama bilmiyorki geri zekalılar o para bosna savaşında silah fabrikası kurulmak için harcandı... natodan gizli olarak... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|