![]() |
#1 |
![]() Nasil Seviyorum Kokun hasretimin özlemin izdirabi gibi sardi. Tahammülüm de yok seni görmemeye Ne güzel sevmişim. Seni gülüşünü Bakişini Nefes alişin kadar yakin olmayi özlüyorum. Ya da gözlerine bakmayi özlüyorum..... Ne güzel seviyorum. Avuçlarindaki falini Sirma saçlarini Sesini duymayi Adimi söylemeni sevdigim kadar seviyorum seni Sana olan amansiz sevdayi seviyorum. Seni özlemeyi seviyorum. Adini daga haykiracak kadar, Sana özenle seçilmiş kelimelerden şiir yazacak kadar seviyorum. Seni sevmeyi seviyorum. Elinle yanagimi okşaman kadar Gözlerine bakarken sevdigimi görmeni Ya da söylememi bikmadan sevdigimi söyleyecek kadar seviyorum seni. Martinin suya dokunmasi , Turnanin hasretlere uçmasi, Minik serçe yüreginin heyacani Çocuk kalbinde oyunlar Sevmekle başlayan umutlar kadar seviyorum seni Seni seviyorum sevebildigim kadar. Özleyebildigim kadar Rüyalarimda kalbine dokunmak Ateşe vermek aşksiz günleri Suya vermek sevgisiz dünü Aşik olmak gelecek gün gibi Dogacak güneşi beklemek gibi seviyorum seni. Mehtap seyretmeyi beraberce Sonbaharda yürümek Ve bir bardak demli çay gibi Bir sigarayi efkarinda kürek çekmek misali Bin nefesin alinişi kadar yürekli ve devamli seviyorum seni. Seni seviyorum yaşamak adina Gece uyumak ve güne uyanmak gibi seviyorum. Seni özlemek ve hasret duymak gibi seviyorum. Yaninda oldugumda duydugum özlem kadar seviyorum. Gözlerine vuruldugum ölmeyi istedigim kadar çok seviyorum Hüsamettin Edebali
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kardeşim tam beni anlatan bir şiir emeğine sağlık çok güzeldi +1
|
|
![]() |