AK Gençliğin Buluşma Noktası
Sahabiler ve Alimler Sahabilerimiz ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2007, 09:23   #1
Kullanıcı Adı
hayat
Standart Nasip ise gelir yemenden , nasip değilse ne gelri elden
benim cok sık kullandığım bir söz

SELMANI FARİSİ HAZRETLERİ RASULULLAH SAV EFENDİMİZN BERBERİ ESHABI KİRAMIN İLERİ GELENLERİNDEN ALLAH ŞEFAATLERİNE NAİL EYLESİN BİR GUN BİR KIZA TALİP OLUR (BU ARADA SELMANI FARİSİ HAZRETLERİ 150 YIL KADAR YAŞAMIŞTIR PEYGAMBER EFNDİMİZDEN ONCE DUNYADA YAŞIYOR İDİ)

VE İSTETMEK UZERE BİR ZAATI GÖNDERİR, O ZATTA ALLAH-IN EMRİ PEYGAMBERİN KAVLİ İLE İSTER KIZI, ANCAK KIZ BABSI ŞOYLE DER...

OLMAZ , AMA SANA VERİRİM HATTA BURDA DA HEMEN NİKAHINIZI KIYALIM DER O ZAT AMA NASIL OLUR BEN SELMANI FARİSİ HAZRETLERİNE İSTEMEYE GELDİM BU ŞEKLİDE OLMAZ DEYİNCE ISRARLAR VE İŞTE EZELDE Kİ NASİP İLE EVLİLİK TAHAKKUK EDER....

ÇOK MAHCUP BİR VAZİYETTE SELMANI FARİSİ HAZRETLERİNİN YANINA GELİR VE DURUMU OLDUĞU GİBİ ANLATIR..

SELMANI FARİSİ HAZRTELERİ O FERASET VE O KADERE OLAN İNANCI İLE HEMEN O KİŞİYE SOYLE DER...

EY KİŞİ BEN SENDEN OZUR DİLİYORUM HAKKINI HELAL ET MEĞER BEN SENİN NASİBİNE GÖZ DİKMİŞİM.

EFENDİMİZ SAV BİR GENÇ GELİR VE YA RASULALLAH BEN BİR KIZI SEVİYORUM VE ONUNLA EVLENMEK İSTİYORUM LUTFEN DUA BUYURSANIZDA EVLENSEK DEYİNCE...
EFENDİMİZ SAV : EY GENÇ BEN DUA ETSEM GÖKTEKİ MELEKLER ELLERİNİ AÇIP AMİN DESE HZ ALLAH CC SANA ONU,ONU SANA YAZMADIĞI MUDDETÇE EVLENEMEZSİNİZ.. BUYURMUŞLARDIR...

EFENDİMİZE YA RASULALLAH BİRBİRİNİ SEVNLER HAKINDA Kİ HUKMUUZ NEDİR DİYE SUAAL EDİLİNCE... BİRBİRİNİ SEVENLERİN EVLENMELERİNDEN BAŞKA YOL GÖREMİYORUM BUYURMUŞTUR...

NASİYBUKE YUSİYBUKE VELEV KAANE TAHTEL CİBAAAL:NASİBİNSE EĞER DAĞLARIN ALTINDA BİLE OLSA SANA GELİR...

SEVDİKLERİNİZLE BİR OMUR BOYU SAADET VE MUTLULUKLARRR

hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-13-2007, 19:00   #2
Kullanıcı Adı
.seVdAm.
NASİYBUKE YUSİYBUKE VELEV KAANE TAHTEL CİBAAAL:NASİBİNSE EĞER DAĞLARIN ALTINDA BİLE OLSA SANA GELİR...

çok saol...
.seVdAm. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:43   #3
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda

Hayat Kardeşim çok güzel bir paylaşımmış Allah razı olsun .
Selman-ı Farisi çok muhterem bir sahabe . hayatını okuduğumda çok etkilenmiştim.

Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)