02-15-2012, 01:04 | #1 | |||
Nasrallahı Kandırıyorlar Yahut Dili Nasrallaha İhanet Ediyor
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7KOq24DqlfY Elbet esad devrilecek... Sonra dikileceğiz karşınıza... Ey Muvahhidler,ey Mücahidler diyeceğiz... İnsafınıza,idrakınıza,vicdanınıza ne oldu ? Bizler için yani mazlumların yanında yer alanlar için natocu,batıcı gibi yakıştırmalar yapan adamların hepsini utandıracak bu devrim... Suriye turnusol kağıdı oldu...
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-15-2012, 01:05 | #2 |
Hizbullah İsrail'i G.Lübnan'dan geriçekilmeye zorladığında 2006 Temmuz savaşında Siyonizme direndiğinde biz hep Hizbullahın yanındaydık Çünkü o mazlumların yanındaydı. Bizim bir değişimimiz yok. Biz halen mazlumların yanındayız. sadece Kendimize Müslüman değiliz. Bahreyn için ne istiyorsak Suriye için onu, Suudi Arabistan halkı için ne istiyorsak İran halkı için de onu istiyoruz. Bizim devlet çıkarlarımız, hesaplarımız yok sadece Allah'a ve insanlığa sadakatimiz var. Baas rejiminin bile kabul etmek zorunda kaldığı ama suçu başkalarına attığı katliama yok diyorsa biz el etek öpecek değiliz. Biz sadece Allah'a teslim olmuşuz...
Bülent Şahin Erdeğer |
|
02-15-2012, 01:06 | #3 |
Arkadaşlar suriyede cidden durum vahim...
birinci ağızdan bir bilgidir bu... |
|
02-15-2012, 01:13 | #4 |
Güzel kardesim...
Biz durumun vahim oldugunu haftalardir söylüyoruz. Iran'a ve uzantisina elini cek dedigimiz zaman mezhepcilik yapmakla yaftalaniyoruz... Lakin artik lisan sukut edecek. Söz hakikati en gercekci sekilde anlatan görüntülerde. Allah bu hakikate gözlerini yumanlarin kalblerini titretsin ve bir an evvel bu gafletten uyanmalarini nasip etsin. |
|
02-15-2012, 01:22 | #5 |
ben aylardır durumun vahim olduğunu söylüyorum üstad...
sizler temkinli yaklaşırken dahi ben devrimi destekliyordum... durumun vahim derken bazı odakların humusta birşey yaşanmadığı iddiasına karşı söylüyorum zira birinci ağızdan aldığımız bilgiler var... iran ve hizbullahın tutumu tabiki eleştirilmelidir... ama liderleri eleştirmek gerekir,politika yapanları eleştirmek gerekir toptan biz mezhebin üstüne yüklenmek iyi olmaz... bahreyni,suudu,yemeni hiçe sayıp suriyeyi dava edinenen insanlar var sizin için söylemiyorum... yada bu olayı şianın üstüne yıkmaya çalışan insanlar var iranda devrimi destekleyen şii muhalefeti hiçe sayarak... suriye içinde esadı meşru gören ve esada en büyük desteği veren el buti sünni dünyada tanınan sünni bir alimdir... şimdi ne diyeceğiz biz bu duruma ? ehli sünneti sahiplenen bir tabana sahip olan milli görüş esadla el ele resim çektiriyor ne diyelim bu duruma ? |
|
02-15-2012, 01:34 | #6 |
Esadin bu tutumuna destek mahiyetinde ise, ister milli görüs olsun veya bir baska olusum olsun asla kabul edilemez ve bir sünninin destek vermeside esadi mesrulastirmaz. Lakin ben kamalakin esadi destek amacli degilde ikaz amacli gittigini umuyorum...ins. öyledir.
Genelleme yapmiyorum...elbette siianin icinde de akli selim düsünenler var. Fakat isin su anki boyutuna bir bakalim. Bu boyutta iranin ortadogu politikasinda mevcut hükümetin sii milliyetci politikasinin etkisini görmezden gelemeyiz. Hatta bu cikarci politika, filistin meselesine yaklasimlarindada mevcut. Fakat asil konu bu degil. En azindan bu noktaya su an takilacak vakit degil. Elbet yeri geldigince münakasasi yapilir, fakat, hergün onlarca insanin öldürüldügü bir zaman diliminde, birlik ve beraberlik olma vaktidir....iran icin bu vahdet yolunda büyük bir firsattir bence. |
|
02-15-2012, 01:39 | #7 |
şu an ki iran yönetimi filistin dersini başarıyla geçti...
batı ile ilişkilerde de dersini geçti... ama suriye dersini geçemeyecek ve bu dersin kredisi çok fazla... tıpkı kendi ülkesindeki muhaliflere karşı verdiği sınavdan kaldığı gibi... |
|
02-15-2012, 01:52 | #8 |
Iran bence kendi ayagina sIkiyor...
nasrallah cirkin yüzünü gösterdi. Yoksa biri islami devlet, digeri islami bir haraket.... Islam adina yola cikan bu iki zümre, nasil oluyorda islamin en men ettigi noktada islam ahlakina muhalif davraniyorlar? Siyasi cikarcilik derim ben buna. |
|
02-15-2012, 02:29 | #9 |
bu durum her iki taraf içinde bizi çok üzmekte ve boynumuzu bükmektedir.
ey İran Ve Ey Hizbullah artık kendinize gelin sevenlerinizi üzüp düşmanlarınızı sevindirmeyin ! |
|
02-15-2012, 12:08 | #10 |
Suriye'deki Müslümanlara karşı kâfir ve zalim Nusayrilerin yanında yer alarak onları destekleyen ve Suriye'de binlerce Müslümanın şehit edilmesine ses çıkarmayan İran, yarın birgün Amerika Birleşik Devletleri ona saldırıp binlerce İranlı Müslümanı şehit ederse İslam Âleminden ne yüzle yardım ve destek bekleyecek?
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|