![]() |
#1 |
![]() Belki biraz Alican top oynuyor,Alican seyahatte tarzında olacak yazılarım ama ne yapalım bunlarda benim hayatımdan yaşanmış hikayeler konuyu doğru açtığımı bile bilmiyorum mazur görün.. :-[
Günlerden beri bir boyun ağrısı çekiyorum ki sormayın. Sorun kendi yastığımın haricinde silikon, kuş tüyü, yün v.b yatamamam. Bir gün ablamla dışarı çıktık, annem ve anneannem de evde. Onlar bir araya gelir de durur mu hiç? Neyse gezdik, dolandık, döndük eve. Bir baktım ki bahar temizliği yapmış bizimkiler. Yatak, yorgan ne varsa ortada yeniden tasarlıyorlar ve birden yastığıma gözüm takıldı içi boşaltılmış yastığıma, evrim geçirmiş sanki. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Ne diye ellersiniz benim yastığımı bilmiyor musunuz huyumu sanki? Neyse binbir dille razı ettiler beni "bu daha yeni, daha güzel falan" diye. Gözüm tutmamasına rağmen buyur ettim, etmez olaydım. Sabah kalktığımda boynumun yerinde yeller esiyor. Tabi bende durur muyum veryansın ettim. Neyse yeniden bir işlem uygulayıp binbir meth ederek verdiler. Bir de huyum var ki niçin yaptığımı bilmiyorum, uykudayken yatağın başlığına doğru itip yastığı everest ayarında yüksekliğe getiriyorum tabi boyun ağırısındanda mahvoluyorum. Şimdi ne diyeyim ki ben size giden çoktan gitmiş ,siz mutlu huzurlu bir bahar temizliği yaptınız arada ben harcandım. :'( :'( :'(
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() niye bilmiyorum ama çok okuyasım geldi şurdaki hikayeleri
deminden beri okuyup duruyorum güldüğüm tek hikaye buydu :D :D :D :D ++ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() canim yaa harikasin yine her zaman ki gibi :D +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() artiyi vermedi :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tee ocağın konusuymuş
![]() benimde böyle yastık takıntım var tek ben değilmişim demekki :D gülerken birazda kendi halime güldüm aslında :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aynı ben yaa ben de kendi yastığımdan vazgecemem
Yastıklarımıza dokunmayın kampanyası başlatalım :D + Nazende sağol güldürdün :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|