|
![]() |
#1 |
![]() Ne ÇaĞLaYaN !!! Ne TaNDoĞaN!! İNaDıNa ReCeP TaYiP ERDoĞaN
evet arkadaşlar ne çağlayan ne tandoğan inadına erdoğan bu iş böyle olacak ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BU İŞTE BROKRASİ ENGELİ VAR KARDEŞ AŞMAK İÇİN CUMHURBAŞKANLIĞI LAZIM YETKİLERİ O YÜZDEN ER YADA GEÇ AMA KESİNLİKLE OLACAK BİRAZ SABIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() AL LİNK BAK BBU TOPİCTE http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=2480.0 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
''DURMAK YOK YOLA DEVAM'' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() gerçektende arkadaşlar şöyle bir bakıyorumda AK Parti mitinglerine büyük bir katılım var ve diğer insanların dediği gibi bindirilmiş kıtalarla değil sadece o yörenin halkıyla katılım sağlanıyor...
elbette bazı yerlerden Tayyip aşkına yollar katederk mitinglere katılanlar vardır ama bunların sayısını toplsak miting başına ortalama 2.000'i geçmez... ben Tandoğan mitingine miting günü tandoğanda işim olduğu için oradaydım... ve arkadaşlar gözlerime inanamadım o mitingi görünce... hani namazlarda imam halka hiştap eder ya: ''safları sık ve düzgün tutlım '' diye... tandoğan mitinginde her safın başında safları kontrol eden ve düzenleyen görevliler vardı iki saf arasında 2 adımlık mesafe vardı... zaten bayraklar o mesafenin görülmesine engel oluyordu... Ama AK PArti mitinglerinde insanlar neredeyse kolkola ve dipdibeydiler... adım atmanın imkanı yoktu kalabalıkda eğer biz mitinglerde Başbakanı görmek için ön safları zorlamasak biraz geniş dursak bu kalabalığı hiçbir meydanın alacağına zaten ihtimal vermiyorum... Ayrıca bizim mitinglerimiz onların mitingleri gibi bindirilmiş kıtalardan ziyade sadece o yörenin halkına hitap etmesiylede zaten onlardan farkını ortaya koyuyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() BU CEVAP SADECE MİLLİ GÖRÜŞCÜ NİCKLİ ARKDAŞA AİTTİR MİTİNGLERİMİZE HİÇ BİR ZAMAN TOPLAMA ADAM GETİRMEDİK BİZ SAAADETSİZ PARTİ DEĞİLİZ VE SENİ SON KEZ UYARIYORUM AĞZINDAN ÇIKAN KELİMELERE DİKKAT ET!!! KARŞINDA BU ÜLKENİN BAŞBAKANI VAR SOKAĞINDAKİ ARKDAŞIN DEĞİL NAMUSUNU SATMIŞ ŞEREFİNİ SATMIŞ BU LAFLARI SÖYLİYEBİLMEN İÇİN.............. BU ÜLKEDE BAŞÖRTÜSÜ SORUN U İMAM HATİP SORUNU HEP ERBAKAN YÜZÜNDEN ÇIKTI DAHA PARTİ İÇİN ALDIĞI PARANIN HESABINI VEREMEDİ YİNE ŞÜKRETSİN BİZİM BAŞBAKANIMIZ AFETTİ ONU!!! YOKSA HALA HAPİSTEYDİ SİZ ÖNBCE O PARALARIN HESABINI VERİN ONDAN SONRA BİZE İFTİRA ATIN!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() muammet değil canım muammer23 ve harzemşah ve reyes başlka nicklerimi söyleyeyim mi siz bir kere suçlamalar cevap veremiyorsunuz bre hey gafilerrrrrrrrrrrrr
ula terbiyeyi biz size öğrettik bize ders mi vereceksiniz komedyenmisiniz siz ya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|