AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2009, 03:54   #1
Kullanıcı Adı
tek_hece
Thumbs down Ne oldi ...? Rengin soldi ??
Malum secim sonuçları açıklanmaya başladı ve neredeyse sonuçlanmak üzere.. bir zamanlar ayakları yere basmayan, göklerde uçan saadetli kardeşlerimiz sonuçların açıklandıgı ilk anlarda gelip biraz moral bozdular ilk görüntülere aldanıp.. şu an itibariyle cok büyük oranda sandıklar açıldı ve Allah'a şükürler olsun ki Ak parti yine açık fark attı ve Farkın kimde oldugunu cümle aleme gösterdi.

secim tartışmaları sürerken buraya gelip zaman zaman konularımızı sabote eden , zaman zaman hakaretler eden , zaman zaman da moral bozup giden sp li kardeşlerimiz ne hikmetse 22 temmuz secimlerinden sonra baykalın ortalıktan kaybolup bir daha bulunamaması gibi onlar da kayıplar.. ben de kendi adıma madem onlar gelmiyorlar buraya ben bari oraya gideyim dedim..bi hal hatır sorayım.. haliniz keyfiniz nasıl kardeşlerim.. iyi misiniz diye bi sorayım diye bu kardeşlerimizin forumlarına bi gideyim bakayım dedim. AAAaa o da ne .. bütün forum icerigini misafirlere kapatmışlar.. Ben de üye olayım bari dedim.. AAAaaaa o da ne .. '!?? Üyeligi de iptal etmişler..

bi cevap verirler herhalde diye konuyu bari buraya açayım nasıl olsa görürler dedim ben de..

tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2009, 03:56   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Kapak... :D
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 04:00   #3
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kapak... :D

Görebilene kapak.. ama onlar bunu da görmezler :D:D
Alt 03-30-2009, 04:21   #4
Kullanıcı Adı
MertcAn_1903
görürler de işlerine gelmez ;)
MertcAn_1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 10:00   #5
Kullanıcı Adı
düşünceli
Alıntı:
MertcAn_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kuru guruntular eriyorsunuz asıl siz görmüyorsunuz .
düşünceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 10:39   #6
Kullanıcı Adı
tek_hece
Secimden once ayakları yerlere basmayanlar , büyük oy patlaması yapacagız diyenler gördüler ki olay onların düşündügü gibi degil.. onlar sadece gözlerine perde inmiş, kendinden başkasını görmeyen, kendilerine göre ferasetli olup ileriyi gören fakat ne hikmetse hep yanılanlar..

bizim bir hocamız vardı.. zamanında derdi ki olayları cok icine girerek irdelemeyin.. uzaktan bakıp iyice bi inceleyin.. kuşbakışı olarak bi resme bakın.. eger iyice olayın icine girerseniz sadece kendinizi görürsünüz derdi.. olayı kuşbakışı incelemek lazım bir de..

başkasına göre erime var .. ama bana göre bir cok olumsuzluga ragmen ( medya + dış kaynaklı ekonomik kriz + ak partiyi cekemeyen diger partilerin tamamı ) yine de iki büyük partinin oyunun toplamından daha fazla oy alarak birinci cıkmıştır.

Diger partileri anlıyorum da saadet neden bu kadar hırçın Ak partiye karşı bunu bi sorgulamak gerekiyor.. Benim kişisel tesbitim Saadet partisinin bu kadar hırçın olmasının sebebi evde kalmış kızların ufak kız kardeşlerinin kendinden önce evlenmesi ve üstelik bir de ikiz cocuk dünyaya getirmesi sonucu hasedinden çatlayan kızın sendromu gibidir.
Alt 03-30-2009, 10:41   #7
Kullanıcı Adı
*AZRA*
:D:D:yehoo:
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 10:43   #8
Kullanıcı Adı
&eylül&
Alıntı:
MertcAn_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu laf bana başka birilerini hatrlattıya neyse
&eylül& isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 10:56   #9
Kullanıcı Adı
yosun123
kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.ayrıca seçim pusulasının fotoğrafını çekmek yasak.
yasal olarak gerekeni yapacağım...
yosun123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 10:59   #10
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Şimdi bunlara HAZIMSIZLIK Yapmıştır..:D
NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)