AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-14-2007, 00:55   #1
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Standart Ne Zamandan Beri Büyücülüğe Başladın
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal'ı eleştirerek, ''Çıkmış dün akşam bir televizyon kanalında bizim laiklik anlayışımızı tartışıyor kimsin sen de bizim laiklik anlayışımızı tartışacaksın, kimsin? Sana bu yetkiyi kim veriyor? Onların diyor 'Bir gizli dünyası var' sen ne zamandan beri büyücülüğe başladın ya benim gizli dünyamı okuyorsun'' dedi.


Erdoğan, ''Allah Allah, hale bak bunlar tam niyet okuyucu, gizli dünyamızı da okuyorlar. Korkulur bunlardan Allah bunların şerrinden muhafaza etsin, şu hale bakın, bunların diyor 'gizli ajandası var, gizli niyetleri var' diyor'' diye konuştu.

Erdoğan, Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

''Karnenin üzerinde CHP'nin amblemi olduğunu'' ifade eden Erdoğan, ''Altı oklular, bunu iyi seyredin. Sizler bunu bilmezsiniz, geçmişiniz de bu var. Sadece bu mu? Daha da geçmişe gideyim. CHP'nin geçmişinde Türk Lirası'nın üzerinden Atatürk'ün resmini kaldırıp, İnönü'nün resmini koyma da var. O da var... Bunlar, zaten böyle Atatürk üstünden geçinmeyi meslek edinmişler. Pulları var ya, posta pullarının üstünden Atatürk'ün resmini kaldırdılar, İnönü'nün resmini koydular. Bunların samimiyeti, dürüstlüğü bu, bunu bilmenizi istiyorum. Bunları bilin ve bilmeyenlere anlatın.''

AK Parti Genel Başkanı, Baykal'ın ''Cumhurbaşkanı dışardan da seçilebilsin'' önerisini eleştirerek, ''Oradan değil de dışardan, içerden olursa taraflı olurmuş, dışardan gelirse tarafsız olurmuş. Geç o işi geç, dünyada tarafsızlık diye bir anlayış yoktur, herkes taraflıdır, biz o dışardan gelenleri de biliyoruz, tarafsızlık diye bir şey yok, yaşadık bunları çok iyi biliriz'' dedi.

Erdoğan, ''Dünyada seçilmek zor değildir asıl seçmek zor niye bu ülkede öyle liderler gelmiştir ki 'Taksim Meydanı'na 4 ayaklı eşek koyayım, parlamentoya seçilir ' demiştir, böylelerini gördü bu memleket, niye çünkü seçilmek o kadar önemli değil'' diye konuştu.

Vatandaşlardan muhalefet liderlerinin gazetelerdeki açıklamalarına dikkat etmelerini isteyen Erdoğan, şunları söyledi:

''Bunların mazotçuluktan başka bir özelliği var mı? Türkiye'nin geleceğine yönelik bir projeleri var mı? Dün söylediklerini bugün inkar ediyorlar. Bunlar yalanı 1 YTL'ye indirdiler. Yalan da çok ucuzladı. Be kardeşim insaf et.'' [909242]

 

Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi