![]() |
#1 |
![]() ![]() Mehmed Masana 3 şiir bırakıyorum. Onları kopya et! Kağıt da bıraktım. Yarın sabaha isterim. İstanbul'a ineceğim. Kalem de bırakıyorum. Baban Uyumadan bitirmiş olacaksın!!!![]() 1. Bu iki resim münasip iki yere 2. Yazı dikkat ve itina ile okunacak 3. Resimler bir birine iki sahife aralıklı 4. Sahife numaralarının tatbiki... eksik olmasın 5. En ince noktaya kadar dikkat ve intizam Zarf yırtık, zamklı kağıtla yapıştır. ![]() Zatı âlilerine biraz eksik de olsa, telafi edilmek üzere 100 lira takdim ediyor ve kapak resmini hatırlatıyorum. Resimdeki kadının üstüne ben çizgi çektim... Gayet (flû) olarak bacakları görünmelidir. Yazısı da malûm!.. Babaaaaan! ![]() Mehmed, Dikkatle ve her türlü uygunsuzluğa karşı hassasiyetle oku, tashih et ve 1,5 sahifede bir yukarıya çıkıntı yapılmak üzere bir satırlık bir kısmı kırmızı çizgi ile göster. HAPİSHANE'DEN NOTLAR ![]() Oğlum, Müdür Beyi görmek istedim burada yok imiş bir isteğin var ise söyle. Biz kapıda bekliyoruz. Paran yok ise yanımdaki olanı bırakayım Annen Eve git! Onlarla meşgul ol! Dua et.. _____________________ Oğlun Necib ![]() Oğlum, Şimdi Beylerbeyi'ne gittim. Mektubunu aldım çok üzüldüm. İstediğin parayı getirdim. Yarın gelip seni görebilir miyim, yaz. Söyle de geleyim. Annen Evladım;![]() Hiçbir isteğim yok... Babaannen mutlaka elbiselerimi alsın... Başka kışlığım yok... Beni memnun etmek istersen iyi çalış, anneni üzme ve babana dua et... Necib Fazıl http://www.necipfazil.com/notlar2.htm
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|