![]() |
#1 |
![]() Bu ülkede hiç kimse tartışılamaz değildir. Bir testinin içinde ne varsa dışarıyada o sızar. Erbakandan son yıllarda dışarı sızan inanılmaz yaptıkları şeyleri tartışalım. Benim gördüklerim karşısında ciddi şüphelerim var. Belki bir deşifreyi yaparız veya yanlış bildiklerimizi forumdaki erbakanseverler açıklamasını yaparlar yanlış bildiklerimizi doğruya çeviririz. Erbakanın söyledikleri yaptıkları tartışılmayacak gibi değil, hem onun hemde ona çalışanların !
Demirel, bu ülkedeki milleti en iyi efsunlayan statükonun en has adamıydı. Onun hep siyaset sahnesinde olması sayesinde milli olmayanlar bu ülkkede gizli iktidar oldu. Hala daha bazen statükocu açıklamalarını çabalarını görüyoruz. Cindorukuda buna ekleyebiliriz. Peki 70 yaşındaki Erbakan, o neden hala daha siyaset sahnesinde ve o ve onun cenahı bu ülkeye samimice hizmet edenlere sataşıyolar musallat oluyorlar statükonun saadet şubesi gibi çalışıyorlar ![]() ![]() Bir insan neden hala bu kadar 'irtica varcılara' malzeme verircesine konuşur, 28 şubatlardan, AK Partiye açılan kapatma davasından, 27 nisan e-muhtırasından hiç ders almaz, görüpte hiç değişmez ! AK Parti iktidarını siyonizme bağlar, işbirlikçiler diyecek kadar komunistleşirde ergenekonun ne olduğunu bilmediğini söyler ! Siynozmi 'biliyor' ancak ergenekonu bilmiyor, ilginç değil mi ![]() Terör bir yandan vururken, muhalefet bildikleri her türlü puştluğu yapmak üzere o koltuklarda otururken, ay ışığı - sarıkız - eldiven - balyoz gibi darbe planlarıyla devreye sokulurken, Tayyip Erdoğana 12 kez suikast planlanmışken Erbakanda bir yandan bu vurucu güce çalışırcasına şunları söylemişti ki bunlar daha eksik hepsi değil ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu fecaat kara tabloda Erbakan'da eksik kalmadı ! ![]() Daha ekleyimmi ![]() 70 yaşına gelmiş seçim öncesi AK Partinin oy oranını düşürmek istercesine ortaya çıkıyor ve bu saçmalıkları söylüyor ! Bu tabloya göre Erbakanın yaptıkları statükonun işine geliyor gözüküyor. Diğer milli görüşçülerin ben nicelerini gördümki solcudan daha seviyesizliklerini gördüm. Hadi onları es geçiyorum, bunları açıklayabilecek olanlar varsa beri gelsin
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yorum yapmalı mıyım diye düşündüm ama artık yorum yapılacak hali kalmamış...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yahu kardeşim Erbakan'dan iyi yaptınız demesini bekleyemezsin adamın partisini bölüp gitmişsin kızacak laf sokacak eleştirecek tabi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ülkedeki muhafazakar kesime statütoyu.siyonizmi anlatan kişidir necmettin erbakan...
şimdi kalkıp statükoya çalışıyor demek komik olur... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne kadar komik
![]() Bu millete siyonizmi öğreten statükoyu öğreten kemalizmle kavgayı başlatan bir mücahit alime statükoyamı çalışıyor demek gaflettir bilgisizliktir. Hiç olmazsa bu memlekete aslan gibi evlatlar yetiştirmiştir. Bacısı önünde saldırıya uğrarken sırtını dönüp yoluna devam eden korkak uysal koyunları yetişmemiştir ! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() başlık absürtlük içinde....
Erbakan hocanın bu ülke için yaptıklarına bakın derim.... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Erbakan hocayi kullananlar utansin....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hocam seni hep gecmisle yad etmek isterim ama sen her gecen gün o gecmisin güzel anilarina bir darbe vuruyorsun..
yinede seni seviyorum hocam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hipermuhafazakar senin arşiv çalışmalarını her zaman beğenmişimdir. Aynen devam kardeşim gerçeklerin belgelenmesi adına güzel bir çalışma...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Konu hakkında elle tutulur gözle görülür açıklamalar yapmanızı beklerdim. Somut objektif açıklamalar, icraatlarını, çabalarını göstermenizi beklerdim. Yakın tarihte böyle ve dahada kötü bir tablo oluşmuşken bu tür övmeleri kayda değer bulmuyorum.
Erbakan statükoyu ne zaman anlatmış nasıl anlatmış bir göstersenize bize. Onun anlattığı siyonizmde AK Parti siynozmin bir taşeronu, Gülen Hareketinin çabalarına diyaloğun meyvelerine vatikan projesi deniyor. Bu nasıl anlatmak böyle ![]() Erbakan ergenekon hakkında yorum yapamadı bilmiyorum dedi. Diğer malum siyasetçiler gibi bu Türkiyenin yıllarını emeğini kanını parasını tüketmiş ihanet çetesine bir çizik bile atamadı ; ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|