AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-30-2007, 23:46   #1
Kullanıcı Adı
erenon
Standart NEDEN AK PARTİ
şoven milliyetçi söylemlere,
militarist toplum oluşturma çabalarına hayır dediğimiz için
baskısız yök süz üniversiteleri özlediğimiz için,
faşist saldırıların olmadığı bir türkiye için,
301 .maddeden aydınlarımızın mahkeme kapılarında sürünmediği bir türkiye için
kişi başına milli geliri 10 bin dolara ulaşmış bir türkiye için
ab ye mutlaka ama mutlaka üye olmuş bir türkiye için
muhafazakar yaşanlara sistemli baskının olmadığı ama muhafazakarlarında daha rahat yaşayanlar üzerinde baskı kurmadığı (ramazanda içki içenlerin dövülmediğ,oruç tutmayanların bıçaklanmadığı) bir türkiye için
ak partiye geldim umarım doğru adrestir gerçi son günlerde başbakanda milliyetçi dalganın akımına kapılıyor olsada inanıyorum ki türkiyenin en demokratik partisi ak parti herşeyde bireyi hedef alan tek parti ak parti.

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-31-2007, 19:21   #2
Kullanıcı Adı
DURMAK YOK
Standart NEDEN AK PARTİ
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
şoven milliyetçi söylemlere,
militarist toplum oluşturma çabalarına hayır dediğimiz için
baskısız yök süz üniversiteleri özlediğimiz için,
faşist saldırıların olmadığı bir türkiye için,
301 .maddeden aydınlarımızın mahkeme kapılarında sürünmediği bir türkiye için
kişi başına milli geliri 10 bin dolara ulaşmış bir türkiye için
ab ye mutlaka ama mutlaka üye olmuş bir türkiye için
muhafazakar yaşanlara sistemli baskının olmadığı ama muhafazakarlarında daha rahat yaşayanlar üzerinde baskı kurmadığı (ramazanda içki içenlerin dövülmediğ,oruç tutmayanların bıçaklanmadığı) bir türkiye için
ak partiye geldim umarım doğru adrestir gerçi son günlerde başbakanda milliyetçi dalganın akımına kapılıyor olsada inanıyorum ki türkiyenin en demokratik partisi ak parti herşeyde bireyi hedef alan tek parti ak parti.
dogru adrestesin inana bana seçimin güzel ayrıca yarın tartışmaya bakliyoruz
DURMAK YOK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2007, 15:01   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart NEDEN AK PARTİ
geldi erenon kardesim ama seni goremedim ben maalesef durmak yok sen de mi kurtlar izliyordun yoksa :D
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2007, 15:11   #4
Kullanıcı Adı
erenon
Standart NEDEN AK PARTİ
ne nefret ettiğim dizi kurtlar vadisi,şu birde kurtlar vadisi terör vardı o dizi yayınlanmaya devam etse bu ülke bölünürdü geçmişteki yaraları kanatmaktan başka bir şeye yaramıyor bu dizi
Alt 11-02-2007, 15:13   #5
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart NEDEN AK PARTİ
Alıntı:
ne nefret ettiğim dizi kurtlar vadisi,şu birde kurtlar vadisi terör vardı o dizi yayınlanmaya devam etse bu ülke bölünürdü geçmişteki yaraları kanatmaktan başka bir şeye yaramıyor bu dizi
aaa niye kurtlar vadisi terörün ilk bölümünü izledim süperdi.Gerçekleri daha iyi görüyoruz işte...saçma diziler duruyo biz dizimizi seyredemiyoruz...neyse geç oldu ama HOŞGELDİN
Alt 11-02-2007, 15:17   #6
Kullanıcı Adı
erenon
Standart NEDEN AK PARTİ
hoşbulduk da ,bilmiyorum kurtlar vadisinde bir taraf hep iyi gösteriliyor birt taraf hep kötü,sanırım abdullah çatlıların hayatına benzer kahraman ağbiler var onlar karşı tarafa saldırıyor hepside vatan sever görüküyor dizide ama gerçekte öyle değil ki ,mesela abdullah çatlı pkk ya ve asalaya karşı yaptığı mücadele karşılığında uyuşturucu trafiğini kürt kökenli mafyadan türk kökenli mafyaya geçirdi yani ortada vatan severlik filan yok pastadan kim daha çok yiycek meselesi var dizi bunlara sanırım hiç değinmiyor
Alt 11-10-2007, 00:08   #7
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart NEDEN AK PARTİ
Alıntı:
hoşbulduk da ,bilmiyorum kurtlar vadisinde bir taraf hep iyi gösteriliyor birt taraf hep kötü,sanırım abdullah çatlıların hayatına benzer kahraman ağbiler var onlar karşı tarafa saldırıyor hepside vatan sever görüküyor dizide ama gerçekte öyle değil ki ,mesela abdullah çatlı pkk ya ve asalaya karşı yaptığı mücadele karşılığında uyuşturucu trafiğini kürt kökenli mafyadan türk kökenli mafyaya geçirdi yani ortada vatan severlik filan yok pastadan kim daha çok yiycek meselesi var dizi bunlara sanırım hiç değinmiyor
yanlış düşünüyosun dostum. Kurtlar Vadisi tamamen abartısız söylüyorum bugünü anlatıyor. Abdullah çatlıyla alakası yok. eski cinayetlerin bazılarını işledikleri doğru ama o kadar eskiye dönmediler dönmezlerde.

sakın önyargıyla yaklaşmayın. ilk dizinin 97 bölümünü yani hepsini izledim. sonunda ise yok böyle bir dizi Türkiye'de dedim. gerçekten çok güzel bir dizi. dikkatli izlendiğinde dersler alabileceğimiz bir dizi.

Hemde öyle herkesin dediği gibi mafya dizisi değil, sanki bir eğitim dizisi. herkesin nasıl davranması gerektiğini ve dünya gerçeklerini konu almış bir yapıt
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)