![]() |
#1 |
![]() şoven milliyetçi söylemlere,
militarist toplum oluşturma çabalarına hayır dediğimiz için baskısız yök süz üniversiteleri özlediğimiz için, faşist saldırıların olmadığı bir türkiye için, 301 .maddeden aydınlarımızın mahkeme kapılarında sürünmediği bir türkiye için kişi başına milli geliri 10 bin dolara ulaşmış bir türkiye için ab ye mutlaka ama mutlaka üye olmuş bir türkiye için muhafazakar yaşanlara sistemli baskının olmadığı ama muhafazakarlarında daha rahat yaşayanlar üzerinde baskı kurmadığı (ramazanda içki içenlerin dövülmediğ,oruç tutmayanların bıçaklanmadığı) bir türkiye için ak partiye geldim umarım doğru adrestir gerçi son günlerde başbakanda milliyetçi dalganın akımına kapılıyor olsada inanıyorum ki türkiyenin en demokratik partisi ak parti herşeyde bireyi hedef alan tek parti ak parti.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() geldi erenon kardesim ama seni goremedim ben
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ne nefret ettiğim dizi kurtlar vadisi,şu birde kurtlar vadisi terör vardı o dizi yayınlanmaya devam etse bu ülke bölünürdü geçmişteki yaraları kanatmaktan başka bir şeye yaramıyor bu dizi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hoşbulduk da ,bilmiyorum kurtlar vadisinde bir taraf hep iyi gösteriliyor birt taraf hep kötü,sanırım abdullah çatlıların hayatına benzer kahraman ağbiler var onlar karşı tarafa saldırıyor hepside vatan sever görüküyor dizide ama gerçekte öyle değil ki ,mesela abdullah çatlı pkk ya ve asalaya karşı yaptığı mücadele karşılığında uyuşturucu trafiğini kürt kökenli mafyadan türk kökenli mafyaya geçirdi yani ortada vatan severlik filan yok pastadan kim daha çok yiycek meselesi var dizi bunlara sanırım hiç değinmiyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
sakın önyargıyla yaklaşmayın. ilk dizinin 97 bölümünü yani hepsini izledim. sonunda ise yok böyle bir dizi Türkiye'de dedim. gerçekten çok güzel bir dizi. dikkatli izlendiğinde dersler alabileceğimiz bir dizi. Hemde öyle herkesin dediği gibi mafya dizisi değil, sanki bir eğitim dizisi. herkesin nasıl davranması gerektiğini ve dünya gerçeklerini konu almış bir yapıt |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|