02-08-2008, 15:46 | #1 |
neden baş örtüyü bir sorun olarak görüyorlar
Dinimizi bilmeyen baş örtüyü bir sorun olarak görüyorlar aslında baş örtü bir zevk meselesidir. İstek meselesidir zorla kimseye başını açtırtamazsın zaten bu baş örtüsü yüzünden bir sürü kızlar üniversiteye giremiyorlar.Baş örtü aslında birsorun olarak görmemelidirler.En dogrusu heryerde baş örtünün serbest olmsı lazım.bunu sorun yapan chp KAHROLSUN zaten kahrolacak. Gitgide çöküyor zaten sırtından vurulmuşa döndü akp türkiyeyi kurtracak bir parti olarak görüyorum saygılarımla yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-08-2008, 15:50 | #2 |
katılıyorum
|
|
02-08-2008, 16:32 | #3 |
CEVABI COK BASIT. LAİK DEVLET DUZENI OLUR İNSAN LAİK OLAMAZ. CUNKU BİREY BİRSEYLERE İNANIR VE İNANCLARININ GEREĞİNİ YAPAR. BİZ ORTALIKTA LAİKIM DİYENLERDEN DAHA CUMHURIYETCİ DAHA İDEALIST VE DAHA ÖZGURLUKCUYUZ. BENIM ANLAMADĞİM KONU NEDEN YUZDE 60 I TESETTURLU OLAN İNSANLAR GORMAZDEN GELINIYOR. TURKIYE BU KONUDA DUYARSIZ KALMAMALI. BEN NEREDEYDE 40 50 SİTEYE BU KONUDA YAZI BIRAKTIM . BELKI BİR KAÇ KISININ BATIL GÖRUSUNU BU SAYEDE DEĞİŞTIREBİLİRIMMM
ÖZELLIKLE BEN LAİK IM DİYENLERIN GAYRI RESMI SITALERINE SAYGILARIMLA!!! |
|
02-08-2008, 16:41 | #4 |
bir de şu da sorulmalı bu başörtüsünü
amerika avrupa yani özendikleri o batı çağdaşlığı kabul ediyorda özgürlük veriyorda bu insanlara ne oluyor yasakçı tavırlarıyla neyi kazanacaklar neyi elde edebilirler ki şu geliyor aklıma SENİ BİLEN HER RUH ULUDUR YA RESULALLAH SENİ BİLMEYEN HER RUH ÖLÜDÜR YA RESULALLAH... |
|
02-08-2008, 16:48 | #5 |
Bugün başörtüsünü istemeyenler toplumun yozlaşmasından yana dini bilmeyenler insanlardır. Onlara taviz vermiyeceğiz....
|
|
02-08-2008, 16:55 | #6 |
ben anlamıyorum bazen çok korkuyorum acaba toplum hep böylemi 100 yılda nasıl böyle değiştik anlamıyorum
|
|
02-08-2008, 20:32 | #7 |
Bizden korkuyorlar.14-15 yaşındaki bir kızı kapalı görünce "Kesin bu, rejim düşmanıdır."diyorlar.Müslümanları bazı tarih kitaplarında okudukları gibi sanıyorlar.aslında sorsak bi çoğunun annesi olmadı ninesi başörtülüdür. Öyle söylerler.sonra da şunu söylerler:"Ama o son derece çağdaş bir hanıefendiydi. Başını da şöyle bağlardı."
Kendilerini çağdaş bizi çağ dışı zannediyorlar.Ve onlarını da başımızdaki örtülerle çağın karanlıklarını götüreceğimizi sanıyorlar.Öyle olsak haklılar. Ama öyle değiliz ki. |
|
02-08-2008, 20:48 | #8 |
katılıyorum bizler ak partinin içinde olduğumuz sürece ak parti doğru olanı yapmaya devam edecektir sahip çıkalım.
|
|
02-08-2008, 22:38 | #9 |
sorunbaşörtüsü deil dinin yaşanması bunlar TÜRKİYE de dinin yaşanmasını istemiyolar...dansöz çıkınca normal ama türbanlı çıkınca öcü gibi görüyorlar
|
|
02-10-2008, 20:05 | #10 |
chpnin grup toplantısında deniz baykal "başörtüsüne hayır" derken ordaki başörtülü birkaç ziyaretçi sırıtarak alkışladı...
ben de bunu anlamıyorum.. demek ki bu insanlar neye inandıklarının bilincinde değiller..komik geldi bana |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|