AK Gençliğin Buluşma Noktası
İzmir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve İzmir'in Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 04-04-2009, 02:48   #1
Kullanıcı Adı
munuba
Standart neden kaybettik
Arkadaşlar neden kaybettik

neden izmiri alamadık.

ne yapmak lazım.

Ak gençlik boşmu durdu....

ben yine bi konuda demiştim..bayrak asmakla..arabada bangır bangır gürültü kirliliği ile alınmıyor seçimler....(Ercan Tatı, Beytullah Selman'ı pejo minübüsle solladı arabaya bakarsak)

ve forumda şunu gördüm

her ne kadar başbakan ben gavur demedim desede forumda bir çok yetkili arkadaşların ''gavur izmir ne olacak işte'' dediklerini veya bu tavrı takındıklarını gördüm.

bu halimiz çok acıdır..ve maalesef bu kafayla izmir hep az!z !zm!r olarak kalır....

munuba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-04-2009, 15:49   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
ooo seçim bitti neden neden diye düşünecek tek kişi başkandır...
şimdi ben sultangazi neden gitti diyorum ama yerimde..
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2009, 12:47   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Valla bence yapılacak birşey yok.İzmir halkı böyle işte.
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2009, 18:30   #4
Kullanıcı Adı
Feride
izmir halkının genel itibarla zihniyeti ortada. ama sanırım akparti de pek etkin bir çalışma yürütmedi diye düşünüyorum..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2009, 18:31   #5
Kullanıcı Adı
furki30
İzmir'den AKP 'nin kazanması için güçlü bir aday olması lazım.
furki30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2009, 19:00   #6
Kullanıcı Adı
Atlantis
OLUMLU TARAFINDAN BAKALIM % 32 ILE KAYBETTIK CHP GIBI SIFIRLA KAYBETMEDIK % 32 DEMEK HER 3 KISIDEN BIRI DEMEK
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2009, 23:39   #7
Kullanıcı Adı
montenegro
valla ben çankaya izmir birde diyarbakırdan ümidi kestim kendim çankayada oturmama rağmen üzüldüm izmire

öankayadaki durum aynen ordada var chp adamlar eşşeği koysak aluıruz mantığıyla bakıyorlar

belediyede çalışan akrabalarım var habire yiyiyorlar adamlar

senelerdir hizmet diye bir şey yok

ama sonuç malum
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-18-2009, 01:02   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
İzmir'i almak kolay değil. Kalıplaşmış düşünceleri var. Bunları yıkmak için uzun süreli ciddi bir çalışma şart. Öncelikle çeşitli anketler ile İzmirlinin neden yıllardır Chp dediği ve Ak Partiye yönelik olumsuz düşünceleri detaylarıyla tespit edilmeli. Daha sonra İzmirlii ön yargılardan kurtaracak adımlar atılmalı, Chp'nin gerçek yüzü gösterilmeli. Chp, asılsız iddialarlarla klasör klasör gezerken, aynı karşılığı bizim de verip, Chp fiyaskosu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilmeli.

Bugün Antalya'da seçimi Chp kazandı. Kazanan başkanın nasıl pkk sempatizanı olduğunu maalesef kimse doğru düzgün bilmiyor. Adam kendi ağzıyla skandal şeyler söylemişti. Chpliler böyle bir koz yakalasa hiç affetmez. Biz bunları maalesef yapmıyoruz. Başarıya ulaşmak için sadece kendimize güvenmek yetmiyor. Rakiplerimizin de gerçek yüzleri halka gösterilmeli. Buna özellikle İzmir, Antalya, Diyarbakır gibi illerde çok ihtiyacımız var.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2009, 22:41   #9
Kullanıcı Adı
Osmanlı38
İzmiride alırız mersinide antalyayıda gün gelir devran döner elbet..
Osmanlı38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2009, 20:58   #10
Kullanıcı Adı
suikast
çok basıt bsıretsız ne dedıgını ne yapacagını bılmeyen bır beledıye baskan adayı yazık suankı beledıye baskanı ıle karsılıklı oturuyorlar ve sadece dıgerı konusuyor bu aval aval bakıyor ben bır ak partılı olarak bu konuda uzuldum suankı baskan nedıyorsa partımızın beledıye baskan adayı sadece bakmakla yetınıyor saldıracan kardesım orası platformsa saldıracaksın yaptıkları yanlısları bu halka acıklayacaksın oyum bosuna mı gıttı yıne gıtse yıne atarım ak partıye ama bıraz bılınclenmek kendını gostermek gerek atılgan olmak gerek
suikast isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)