10-23-2007, 00:30 | #1 |
neden!!!!!
bu ülkede bakanlar ve başbakanlar için çeşitli suçlamalarda bulunuldu.onların haklarındaki şuçlamalar için yüce divanda hesap verdiler.peki bunca şehitidin hesabının sorulacagı bir komutan yok mu!siyasiler yüce divanda yargılanırken,askeri sorumlular için,bugüne kadar nie divan-ı harp kurulmadı.bölgede bu kadar askeri yığına rağmen pkk bu kadar kolay saldırı düzenliyorsa bunun hesabı verilmeli.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-23-2007, 00:35 | #2 |
neden!!!!!
katılyıorum söylediklerine harfiyen
|
|
10-23-2007, 01:03 | #3 |
neden!!!!!
şimdi bunun sorumlusuda arastırılmalı yani askerlerden kaynaklanan bir durummu var yoksa gelen hükümetlermi bir çaba serfetmedi. Bazen askeriye başına bir bela almamak için uzak duruyor. Bazen hükümet başına bir tert almamak için geri duruyor. Aman işte benım başım agrımasın ben rahat rahat işimi yapayımda nolursa olsun gibi. ayrıca bu zamana kadarda gercektende hiç bir askerın yada komutanın bir şehit üzerınden yargılandıgınıda duymadık buda ayrıca garıp bı durum
|
|
10-23-2007, 10:29 | #4 |
neden!!!!!
benim de aklıma bu soru takıldı esasında. yani pkk istediği zaman böyle 12-13 askerimizi birden şehit edebiliyorsa bunda bi sorumlu aranmalı. pek bu konu hakkında konuşulmuyor
|
|
10-23-2007, 11:00 | #5 |
neden!!!!!
Çoğu üst rütbeli askerler bu hükümeti ve Cumhurbaşkanı'nı istemiyor.Artık darbede yapamıyorlar.Gerisini siz düşünün...
|
|
10-23-2007, 11:03 | #6 | |
neden!!!!!
Alıntı:
|
||
10-23-2007, 13:00 | #7 |
neden!!!!!
CEVAP VERMEYEYİM ANLAMIŞINIZDIR UMARIM SUÇLULAR KİM.AÇIKÇA ORTADA SUÇLU KİM SUÇA TEŞVİK EDEN KİM
|
|
10-23-2007, 18:12 | #8 |
neden!!!!!
bende sunu anlamıyorum bu pkk 150 kişyle gelip baskın yapabliiyorda bi neden onlara baskın yapamıyoruz
|
|
10-23-2007, 18:45 | #9 |
neden!!!!!
SÖYLEYİM KARDEŞİM ASKERİN YANİ O BÜYÜKLERİN AKLI KIZLARIMIZIN BACILARIMIZ ÖRTTÜĞÜ BAŞÖRTÜSÜNDE ONLARIN DERDİ TERÖR DEĞİLKİ BAŞÖRTÜSÜ, TERÖRLE UĞRAŞACAK ZAMANMI VAR AYIP ETTİN.FARKINDAYSAN ŞEHİT OLAN ER DİĞERLERİ ÖRTÜ İLE UĞRAŞMAYA DEVAM ETSİNLER.BÖYLE GİDERSE ÇOK ESİR VERİRİZ DAHA
|
|
10-24-2007, 15:55 | #10 | |
neden!!!!!
Alıntı:
ve malesef bizi elestirenler basbakanimizin gürleyipte geri adim atmasini elestiriyor hep gürlüyor amma arkasini getiremiyor diyorlar yetistirecek cevap bulamiyorum artik |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|