AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-23-2007, 00:30   #1
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart neden!!!!!
bu ülkede bakanlar ve başbakanlar için çeşitli suçlamalarda bulunuldu.onların haklarındaki şuçlamalar için yüce divanda hesap verdiler.peki bunca şehitidin hesabının sorulacagı bir komutan yok mu!siyasiler yüce divanda yargılanırken,askeri sorumlular için,bugüne kadar nie divan-ı harp kurulmadı.bölgede bu kadar askeri yığına rağmen pkk bu kadar kolay saldırı düzenliyorsa bunun hesabı verilmeli.

AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-23-2007, 00:35   #2
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Standart neden!!!!!
katılyıorum söylediklerine harfiyen
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 01:03   #3
Kullanıcı Adı
mehmetal
Standart neden!!!!!
şimdi bunun sorumlusuda arastırılmalı yani askerlerden kaynaklanan bir durummu var yoksa gelen hükümetlermi bir çaba serfetmedi. Bazen askeriye başına bir bela almamak için uzak duruyor. Bazen hükümet başına bir tert almamak için geri duruyor. Aman işte benım başım agrımasın ben rahat rahat işimi yapayımda nolursa olsun gibi. ayrıca bu zamana kadarda gercektende hiç bir askerın yada komutanın bir şehit üzerınden yargılandıgınıda duymadık buda ayrıca garıp bı durum
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 10:29   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Standart neden!!!!!
benim de aklıma bu soru takıldı esasında. yani pkk istediği zaman böyle 12-13 askerimizi birden şehit edebiliyorsa bunda bi sorumlu aranmalı. pek bu konu hakkında konuşulmuyor
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 11:00   #5
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart neden!!!!!
Çoğu üst rütbeli askerler bu hükümeti ve Cumhurbaşkanı'nı istemiyor.Artık darbede yapamıyorlar.Gerisini siz düşünün...
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 11:03   #6
Kullanıcı Adı
Feride
Standart neden!!!!!
Alıntı:
Crln Nickli Üyeden Alıntı
Çoğu üst rütbeli askerler bu hükümeti ve Cumhurbaşkanı'nı istemiyor.Artık darbede yapamıyorlar.Gerisini siz düşünün...
bu ihtimali aklımdan bile geçirmek istemiyorum.. >
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 13:00   #7
Kullanıcı Adı
akgulrafet
Standart neden!!!!!
CEVAP VERMEYEYİM ANLAMIŞINIZDIR UMARIM SUÇLULAR KİM.AÇIKÇA ORTADA SUÇLU KİM SUÇA TEŞVİK EDEN KİM
akgulrafet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 18:12   #8
Kullanıcı Adı
gfb_burak
Standart neden!!!!!
bende sunu anlamıyorum bu pkk 150 kişyle gelip baskın yapabliiyorda bi neden onlara baskın yapamıyoruz
gfb_burak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 18:45   #9
Kullanıcı Adı
akgulrafet
Standart neden!!!!!
SÖYLEYİM KARDEŞİM ASKERİN YANİ O BÜYÜKLERİN AKLI KIZLARIMIZIN BACILARIMIZ ÖRTTÜĞÜ BAŞÖRTÜSÜNDE ONLARIN DERDİ TERÖR DEĞİLKİ BAŞÖRTÜSÜ, TERÖRLE UĞRAŞACAK ZAMANMI VAR AYIP ETTİN.FARKINDAYSAN ŞEHİT OLAN ER DİĞERLERİ ÖRTÜ İLE UĞRAŞMAYA DEVAM ETSİNLER.BÖYLE GİDERSE ÇOK ESİR VERİRİZ DAHA
akgulrafet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2007, 15:55   #10
Kullanıcı Adı
Ak Forest
Standart neden!!!!!
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
bu ülkede bakanlar ve başbakanlar için çeşitli suçlamalarda bulunuldu.onların haklarındaki şuçlamalar için yüce divanda hesap verdiler.peki bunca şehitidin hesabının sorulacagı bir komutan yok mu!siyasiler yüce divanda yargılanırken,askeri sorumlular için,bugüne kadar nie divan-ı harp kurulmadı.bölgede bu kadar askeri yığına rağmen pkk bu kadar kolay saldırı düzenliyorsa bunun hesabı verilmeli.
Bir hatirlatma yapayim isterseniz bir zamanlar cikti böyle bir savci o da bizim hükümetimiz zamaninda ve basbakanimiz her zamanki gibi bu isin uzu nereye dayanirsa dyansin üzerine gidilecek dedi ve ne oldu savci hükümetin verdigi sorusturma sonusunda görevden alindi.

ve malesef bizi elestirenler basbakanimizin gürleyipte geri adim atmasini elestiriyor
hep gürlüyor amma arkasini getiremiyor diyorlar yetistirecek cevap bulamiyorum artik
Ak Forest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)