Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Arkadaslar bakip, okuyup gectigimiz konulara neden yorum atmiyoruz? | |||
moralim bozuk ugrasamam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.00% |
bos bos konular ekliyorsunuz |
2 | 10.00% |
ugrasamiyorum, zamanim degerli |
0 | 0% |
useniyorum |
2 | 10.00% |
ilgi alanima girmiyor, sarmiyor beni |
7 | 35.00% |
sen öyle zannet yorum yapıyorum |
8 | 40.00% |
Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Arkadaslar ekledigimiz, haberlere, kose yazilarina veya diger bolumlerdeki paylasimlara
baska arkadaslarin paylasimlarina eklenen yorumlar, elestiriler bizim icin onemli. Kim ne yapiyora her baktigimda herkes konuya bakiyor oluyor ?? Neden sadece bakiyoruz ![]() Neden olumlu ya da olumsuz elestirilerinizden mahrum ediyorsunuz bizi ![]() saglicakla kalin umarim buna da ayni sey olmaz ![]() Arkadaslar lutfen genel dusunelim, bakip gectiginiz herhangi bir yazi olabilir ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() selahattin kardeş ben elimden geldiğince hepsine atmaya çalışıyorum seçeneklerde kendime göre bir cevap bulamadım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kendimce beğendiğim bütün konulara cevap yazıyorum...ama çok fazla eleştiri tarzım değil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
belki de bu konuda en tekrarci uyeyimdir ![]() foruma resim eklememek lazim aslinda :D sanirim cok etkileyici resimler ekliyor arkadaslar ondan kaynaklaniyor :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() "ugraşamıyorum,zamanım değerli ve üşeniyorum"şıkları haricinde zaman zaman da olsa uyuyor diğer seçenekler..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bende kendime göre bir seçenek bulamadım..
![]() selahattin aslında konuya girim msj etmadan çıkmak vardıya nesye... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() vaktim çok olsa yorum yazmadığım konu kalmaz ama okuyup çıkmaya anca yetişiyorum o yüzden f- şıkkı diyorum ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() keşke burda ''sen öyle zannet yorum yapıyorum'' diye bir seçenek olsaymış
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |