AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2009, 17:28   #1
Kullanıcı Adı
xhidayet
Exclamation Nefes filmi Ergenekoncuların propaganda yayını mı?
Değerli dostlar...

'Nefes' adlı filmi duymayanınız kalmamıştır. Açıkçası ben seyretmedim.. Mali durumum malum, seyredemedim.
Filmi seyredenlerden ilginç yorumlar duydum. Ben fragmanlarını seyrettim ve oldukça beğenmiştim. Kendim de bir "gazi "olduğum için facebook ve diğer paylaşım sitelerinde film için oldukça manidar görüşler belirtmiştim...

Ancaak...;

Filmi izleyen arkadaşlar -salt milliyetçil değil de, özellikle islami duyarlılığa sahip kardeşler- filmin bazı sahnelerinin insanların gözüne gözüne sokulmaya çalışıldığı yönünde ortak düşünceleri, beni düşünmeye sevk etti.

Kafam karıştı...

Yoksa Nefes filmi 'Ergenekon Terör Örgütü' nün bir propaganda filmi mi?

xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2009, 17:40   #2
Kullanıcı Adı
tolga_09
Filmi izleyen biri olarak söylüyorum.militarist bir film ama ben açılım konusunda destek olarak görüyorum.bu konuda kendimi yanılıyorum diye düşünürken birkaç gazetenin yazarlarınında bu yöndeki yorumunu okudum,yanılmadığımı anladım.Aslında nasıl bakarsan öyle görüyorsun
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 17:52   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Filmi izlemedim Hidayet abi ben de sizin sadece fragmanları gördüm. Genel anlamda birkaç sözüm olacak. Film için içeriği itibariyle Ergenekon'a destek vermekle alakası yok denebilir ama şu konjönktürde milliyetçilik duygularının dengede tutulması gerektiği Milli Birlik Projesi günlerinde bu filmin piyasaya sürülmesi, tanıtılması yaydırılması Ergenekon'a hizmettir, doğru değildir. Biz millete açılımı anlatarak acılar üzerinden siyaseti bırakıp aydınlık bir yola girerek bu ülkede sulhu sağlama çabasındaydık böyle milliyetçilik köpürtülmesi asla fayda değil aksine zarardır. Bu ülkenin geleceğine hizmet etmez.

Bunun tam aksini de DTP yapmış. Van Özalp'ta Mustafa Muğlalı olayı diye bilinen meşhur olayda 33 kişinin işkencelerle öldürülmesini çok lakayt bir tarzla milletin önüne sürmüşler bugün.

Eğer geleceğe kardeşçe yürüyeceksek eski acıları deşmek hiçbirimize fayda vermez. Bu süreçte yapılacak en olgun, en aklı selim, en sağduyulu şey tüm ülkenin milliyetçilik damarlarının kontrol altında tutulmasıdır, Kürdünün de Türkünün de..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 18:01   #4
Kullanıcı Adı
xhidayet
Özgün İrade kardeşim tam ben yazacaktım sen belirtmişsin...
Kafatası siyasetinden nemelanların ellerinden ekmekleri alınacak?!!..
Filmin 2 yıl önce yapılıp ta şimdi piyasaya sürülmesi..
Hiçbir televizyon proğramında tartışıla(ma)dan direk piyasaya sürülmesi. Generallerin ve muhalefetin toplu halde filmi övme propaganda çalışmaları...

Açıkçası, düşünceye gark eyledi...??!!...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)