AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-29-2010, 13:00   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Nerden buluyorlar anlamıyorum
Hep içimde çözemediğim bir meselem varki artık içimi dökmeden edemeyeceğim, tutmayın beni Okuduğunuzda hayatınızda gördüğünüz en tartışmaya değmeyecek mesele olduğunu düşebilirsiniz, anlayışla karşılarım bunu.

Bende TV'den duyduğumuz güzel müziklere karşı bir zaaf var. Ben duyduğum güzel müzikleri çok beğenirim ve onu bulmak için ne gerekiyorsa yapan müziğe çok değer veren biriyim. Ama şarkı değil müzik sadece arka fonlarda kullanılan müziklerden bahsediyorum.. Yahu nereden buluyorlar bu harika müzikleri Ben 2 senedir neredeyse hergün 200-300 mb müzik indiriyorum 70'li yıllara kadar gittim hep indirdim enstrumantel, new age, film müzikleri vs ama hiç bu TV kanallarının kullandığı müzikler kadar güzelini o müzikleri bulamıyorum Nereden nasıl buluyorlar biliyorlar bunları anlayabilen varsa beri gelsin..

Nerden bulmuşlar bu STV'dekiler F.Gülen haberlerinde eskiden arka fonda kullandığı o harika piano müziği
Nerden bulmuş TRT'dekiler 90'lı yıllarda TRT3'te çıkan Avrupadan Futbol'un jenerik müziğini
Nerden bulmuş Serhat Ulueren Telegol'ün jenerik müziğini
Nerden bulmuş Kanal 7'dekiler o Hayatın İçinden programının tanıtımında kullandıkları müziği
Nereden bulmuşlar TGRT'de eskinden çıkan Mehmetçik programının fon müziğini..
Haber bültenlerinde kullanılan o müzikler falan...
yahu ben arıyorum o kadar hergün girmediğim yer çıkmadığım yer sormadığım yer kalmadı bulamadım bunlar hemende nasılda buluyorlar nereden buluyorlar bu müzikleri yaaaaa

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-29-2010, 13:04   #2
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Geçmiş olsun

Aşırı olmasada o bazen bende de oluyor.
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2010, 13:07   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
tartışılacak konu değil ama...güzel tespit

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2010, 23:47   #4
Kullanıcı Adı
Komutan
Piyanolar genelde senfoni , çellolarda konçerto olur yardımı olacaksa bilgin olsun
Komutan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2010, 01:27   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Hangi müzik yada şarkı söyleyin indirelim...
Alt 07-30-2010, 03:34   #6
Kullanıcı Adı
Komutan
Ne aradığınıza bağlı ben ilgelenmediğimiçin pek bilmem ama klasik müzik , ve de özelikle arya müzik tarzı çok güzeldir ruhu dinlendirir özellikle aradığınız fon müzikleri olursa nerede dinlediğiniz hangi reklam - programda dinlediğinizi öğrenip netten bulmanız gerekir sonrası kolay
Komutan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2010, 23:20   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
mesela kasteddiğim müziklerden işte bir tanesi.. STV bunu uzun yıllar kullandı..bunu çok aradım ama bulamadım;

http://videogaleri.samanyoluhaber.co...ookieSupport=1

şurda daha net duyuluyor;

http://www.youtube.com/watch?v=Kt5lPQK_-no

bunu nerden bulmuşlar tebrik etmek lazım, çok aradım ama bulamadım
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2010, 23:27   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Galatasaraydan başka alanlarada ilgi duyuyordun demek

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)