AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hikayeler Hoşumuza giden hikayeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2007, 10:05   #1
Kullanıcı Adı
hayat
Standart nerdesın...
Bir muzigin nagmelerindemi isitmekti sesini yoksa bir kitabin bas sayfasinda mi gormek ismini? gizlice gelmekte neoluyor ruyalarima,sonra uyandigimda gitmek, hayalmisin yoksa bir hayaletmi?
kacinci gunun kacinci gecesi varliginin bir tur bilmecesi, bastan asaagi bir kelime, sagdan sola bir soru,ikisindede ayni cevap,NERDESIN
Gemilerim vardi benim acik denizlerde seni gezdirdigim,bir deniz vardi bir sen birde ben,hadi gemilerimi okyanuslarda batirdim diyelim, hadi denizleri sonsuza kadar biraktim diyelim ,hadi bende o denizlerde boguldum diyelim peki ya sen NERDESIN?
aramadim seni sormadim hic,farzetki aramizda hicbirsey olmadi,ne sen beni tanidin nede ben seni sevdim,
bir masal deyip gecelim sadece ikimizin bildigi bir masal, sorun senin nerde oldugun degil,kiminle oldugun
SEnden oncede yasiyordum kiminle oldugunu bilmeden ve gecmisinin beni ilgilendirmedigini soylemistim sana, peki ya suan ki gecmisin ilgilendiriyormu baskalarini?
DURMAK istemiyorum artik bu sehirde zaten sehir diyemezsin kirlettigin bu yere
yeniden donmek istiyorum denizlere okyanuslara acilmak,
uzaklasmak hayalinden, sesinden, varligindan kurtulmak ne pahasina olursa olsun,bunu yapmayi denemek istiyorum
tipki senin beni denedigin gibi,
Aslinda giderken gormek isterdim son kez o guzel yuzunu,son bir kez bakmak gozlerine,ellerini son bir defa tutmak,saclarina dokunup kulagina fisildamak
herseyin cok gec oldugunu soylemek NERDESIN degil NERDEYDIN demek isterdim son kez NERDEYDIN,,,?

hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)