10-12-2008, 19:26 | #1 |
Nerede benim çocukluğum...
Daha dün gibi aklımda çocukluğum.
Otoz pembe hayallerim, Bitmez tükenmez düşlerim, Hemen büyümek isteyişim, Daha dün gibi aklımda çocukluğum.... Sarı saçlı bebeğim,üç tekerlekli bisikletim, Annemin güleç yüzü, Babamın sevecenliği, Daha dün gibi aklımda çocukluğum... Oyunlar oynardık bir zamanlar, Geçmek bilmezdi saatler, Büyümek istedikçe büyüyemezdik, Şimdi bir su misali akıp gitti günler, Unutuldu hatıralar, Ne oyunlar kaldı,ne hayaller... Bir rüyaydı uyanıverdik, birde baktım çocukluğum geçivermiş... Şimdi ellerim havada,dilimde bir dua, Yalvarıyorum Allahım sana, Ne olur geri ver çocukluğumu...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-12-2008, 19:36 | #2 |
sessiz kardeşim cocukluğunuz bu fotalar ile özdeş ise yalcın beyin bize sizin hakkınızda bize söyledikleri o zaman hileli
|
|
10-12-2008, 19:45 | #3 |
fotolarla ozdes degıl fakat ordakı cocukların ıcındekı sevgı ıle sanırım hepımızın cocuklugunda kı ıcınde bulundurdugu sevgı ozdestır
yalcın abımden hıle beklıyorsanız hılelıdır...sıze ne demıs bılmıyorum.. ama ne demısse dogru demıstır |
|
10-12-2008, 19:49 | #4 |
sizin gibi sadakat yüklü bir kardeşimizi bize kazandırmış ise faydalı bir çok girişkenliğiniz olacağına dair içimde bir his var bu arada artı da verdim size haberiniz ola paylaşım için tesekkürler bakalım sessiz kardeş
|
|
10-13-2008, 09:44 | #5 |
içinizde ki his sizi yanıltmayacak abım
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|