02-22-2009, 16:21 | #1 |
Nerelerdesin
...Nerelerdesin...
Arkadaşım Düşüncelerim karışık ve beynim çatlayacak gibi Milyarların içinde yalnızım arkadaşım Seni soruyorum şu karanlıklara nerelerdesin... Yoksa sende mi boynunda kravatla protokollerdesin Harcadılar mı seni Özdeşleştin mi yoksa tek tip insanlarıyla düzenin Öyle veya böyle yoksun meydanlarında ülkemin Yoksun be arkadaşım,kıyısında bile bu gözyaşı denizinin Sen ki put dolu meydanların İbrahimi idin Yani sen arkadaşım,yeryüzünde Allahın halifesi idin Ne oldu şimdi sana nerelerdesin... Hani sanatsal bir şiir olsun diye söylemiyorum Vallahi arkadaşım yokluğuna yanıyor,yokluğuna ağlıyorum Biz bu diyarda seyrettik zulmün daniskasını Daha dün yaşadık Sivas Cumhuriyet mektebinin Laik hokkabazlığını Söylesene hangi kızıl güllerin cazibesine tutuldun Yoksa arkadaşım,hayalini mi kurdun herhangi bir koltuğun Bu suskunluk,bu sessizlik sana göre olmamalıydı Yani şu çağdaş zalimler,omuzunda böyle göbek atmamalıydı Velhasıl arkadaşım Bir ben mülteciyim Bir ben gerici,çağdışı Bir ben radikal yobazım Öyle olsun be Elhamdirullah ben böylede mutluyum Hiç olmazsa putperest,çağdaş laik,yani zalim değilim Arkadaşım;söyle be Kim bunlar Kaç kişiler Ve nereden geldiler Gücü kaç paralık ki bunların Ümmeti böyle mahfettiler Hangi kızların örtüsüne saldırıyor Bu fahişe fikirli soytarılar Kendilerini nerede sanıyorlar ki bu dalkavuklar Yine sitemim sanadır arkadaşım Sana dönüyorum Sen yoksun diye ortalarda kahroluyorum Biliyorum ki ölmedin Nefes alıp veriyorsun Peki yatalak değilsen Hala ne bekliyorsun Ben daha ölmedim diye şöyle bir haykır Haykırda hayatının laik kelepçesini kır Gerçekten çok beğendim okudum Yazarını bilmiyorum ama dinlemekte çok hoşuma gitti..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|