02-06-2010, 20:47 | #1 |
Nevzat Tarhan - Kadın Psikolojisi
Kadin psikolojisini biyo-psiko-sosyo-spiritüel açilardan ele alan, oldukça doyurucu bir kitap. Kitabin içereginde; Psikolojik farklılıkların analizi, Kadın erkek ilişkileri, Kadınlara has ruhsal sorunlar, Kadınlarda görülen başlıca kişilik tipleri, Kadınlar neden daha çok konuşurlar?, Modernizmin dayattığı cinsiyet kimlikleri, Kadının sömürülmesi, Kadının ideal erkek tipi, Sorunla baş edebilme açısından kadın erkek farkı, Kadındaki beğenilme duygusu, Ev hanımlığı bir kabus mu?, Şiddet uygulanan kadında görülen rahatsızlıklar, Evliliğin belkemiği "biz" duygusu, Modern dünyanın poligamisi: Çok ilişkili evlilikler, Feminizmin evlilik üzerindeki etkileri, Terkedilme korkusu, Aşkta kadın erkek farkı, Annelik psikolojisi, Biyolojiden inanca kadın, Kadına ve erkeğe mizahi bir bakış. Kadinlari anlamadiklarindan yakinanlara tavsiye olunur Ayrica bir erkek tarafindan yazilmis olmasi bazi önyargilarida yok ediyor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-06-2010, 22:53 | #2 |
Nevzat Tarhan süper yazar alsam mı acaba
Teşekkürler minikkelebek.. |
|
02-06-2010, 22:58 | #3 |
Ya bu tarz kitapları okumak için çabalıyorum ama olmuyor, beceremiyorum. Kasıyor beni. Ama yine de bir kitaptan daha haberdar olmak güzel bir şey.
Teşekkürler, Minikkelebek |
|
02-07-2010, 01:45 | #4 |
Bu tarz kitaplardan herkes haz etmez, fakat roman gibi okumak yerine bulundugumuz duruma göre lügat gibi belirli bilgiler almak üzere okunabilir
|
|
02-07-2010, 02:13 | #5 |
alayım madem bende okuyayım bu kitabı
anlamadığım konularıdan birisidir bayan psikolojisi bakalım anlatabilecekmi nevzat hoca biz |
|
02-07-2010, 02:16 | #6 |
Anlamadiginiz noktalar olursa seve seve yardimci oluruz
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|