AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kim? Kimdir? Biyografiler ve hayat hikayeleri.

Stil
Seçenekler

Alt 05-13-2008, 17:57   #1
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Standart Nihal Atsız Türk değilmiş...
Hürriyet'in bir haberine çok güldüm?
Meşhur "Türkçü"lerimizden Nihal Atsız'ın kafatası ölçülmüş, ama Türk kafatası (brakisefal) çıkmamıştı?
Türkçüler tarafından "Türkçülüğün babası" olarak selamlanan Atsız, tabii bu işe çok bozulmuştu?
Sen tut, "Türkler dünyanın en üstün ırkıdır" diye ömür boyu yırtın, ama kafatasın "Türk" çıkmasın?
Sarsıcı bir durum gerçekten.
Haberin kaynağı Prof. Dr. Reha Oğuz Türkkan'dı. Reha Bey, Atsız'ın kafatasını sağlığında ölçtüğünü, ancak Türk ırkının özelliklerine (brakisefal/yuvarlak kafa? kafanın Dolikesefal ve Mezosefal gibi türleri de var) uymadığı için Atsız'ın çok bozulduğunu söylüyordu

http://www.turkdunya.de/forum/read.p...=75801&t=75801

Türk olsaydı şaşardım

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-13-2008, 18:02   #2
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Nihal atsız insan değildir- Fiziki olarak

Nihal atsız "İNSAN" değildir - maneviyat, fikirsel ve düşünsel.

Nihal Atsız efendinin mektubundaki birkaç cümleyi aktarmak isterim bunu anlatmam için müsadenizle;

"yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır.
japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.

ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. "

Yahu dünyada başka ırk kalmadı. Bunların hepsini düşman belleyen bir kişi nasıl "İNSAN" sıfatına layık görülür ??

Nihal Atsız ın insan olduğunu iddia etmek, insanlığın tabiatına aykırıdır.
Alt 05-14-2008, 00:43   #3
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Hüseyin Nihal Atsız oğluna öğüt olarak;

"Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Jponnlar, Afganlar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerdeki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.

Tanrı yardımcın olsun!"

satırlarını yazacak kadar psikopat ve faşist bir adamdı..İnsanların ırkının Allah katında değeri olmadığını anlayamadı ve nice Türklerin en büyük hain olduğunuda görememiş anlaşılan ama seninde bir Ermeni Faşisti olduğundan şüphe duymuyorum...

Genelde başkalarına faşist diyenlerin çoğuda faşist oluyor bu ülkede...
Alt 05-14-2008, 00:45   #4
Kullanıcı Adı
murat kurt
Nihal atsız insan bile değil
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 00:46   #5
Kullanıcı Adı
Demokrat
Banane türk olsa ne yazar, olmasa ne yazar ancak sunu söyleyim fasistin önde gideniydi ;)
Alt 07-14-2008, 18:16   #6
Kullanıcı Adı
Dengizik
Türk milletini İslamiyet'ten arındırmaya çalışan, günümüzde 'Atsızcılar' grubunu kuran, İslamiyet'e Peygamber Efendimiz (sav)'e, Necip Fazıl, Alparslan Türkeş, Fethullah Gülen vs.. gibi insanlara hakaret eden ve günümüzde de kendi 'Atsızcılar' grubunun bunu misyon edinmesini sağlayan, Türk Ulusuna Şamanizm'i benimsetmeye çalışan kafatasçı, gereksiz ve zavallı bir insan.
Dengizik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 09:08   #7
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Kendini Türk diye diye bitiren; Türk'ü oluşturan, ona anlamların en güzeliyle anlam kazandıran ve ona hakikatte
var olabilmeyi öğreten İslamiyet'ten bihaber yaşayıp gitmiş... "bozkurtların ölümünü" okudum , defalarca da
okuyabileceğim nadide eserlerdendi, lakin kendisini tanıyınca şahsiyeti sanatına aksetti; bir daha yüzüne bakmadım..
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 10:29   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Nihal Atsız İnönü :D
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 22:34   #9
Kullanıcı Adı
Berika
Hala okullarda,şurada,burada kendine 'milliyetçi'(!) diyen gençler Nihal Atsız denen zavallının fikirlerini savunuyor,destek veriyor...

Acaba bu faşistliği destekleyenler 'insan ' mı diyor kendisine merak ediyorum..

Nihal Atsız Türk ya da değil umrumda değil ama insan olmadığı kesin...
Alt 07-17-2008, 22:35   #10
Kullanıcı Adı
LüGaT
Ziya Gökalp'ın Kürt olması gibi birşey mi bu? Ya da "Kürtçülüğün Esasları" kitabını yazması gibi birşey ?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)