AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-21-2011, 19:31   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Nihat Doğan:İsrail'i tanıma kararımızı iptal etmeliyiz
Nihat Doğan:İsrail'i tanıma kararımızı iptal etmeliyiz

Stargazete.com'a özel yaptığı açıklamada, yaşanan son terör saldırısını değerlendiren Nihat Doğan çarpcı açıklamalarda bulundu.
Büyük bir üzüntü ile olayı duyduğunu belirten Nihat Doğan, '' Son saldırı Kürt halkı ile PKK'nın ayrı şeyler olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Bu saldırı PKK'nın barışa darbe vuran,kardeşliğe darbe vuran,baışı istemeyen yüzünü açıkça ortaya koymuştur. Artık ''Halis Kürtler'' gözünü açmalıdır, Gözünü imralıya çevirenler artık PKK'nın barış istemediğini görmelidirler.
Bu saldırını yapıldığı zaman dikkat çeken Nihat Doğan '' Bu saldırı Türküyinen Arap coğrayasında Lider konumuna geldiği son süreçten sonra İsrail- Filistin takasını yapıldığı gün ve Sivil Anayasa çalımalarının mecliste tüm partilerin ortak karıilebaşladığı zamanadenk gelmesi manidardır. Bu zamanlama bu saldırını arkasındaki güçlerve hedefleri hakkında bize ipucu veriyor. Bu saldırı Masonik,Siyonist, Darbeci Güçlerin İktidarı alaşağı etme çabasının bir ürünüdür.
Bu hain saldırılar Kürtlerin Kürt olduklarını söylemekte utanır hale getirmiştir. Kürt sorunu çözümünün önündeki en büyük engel bu hain saldırılardır. Kürt sorunu ancak sivil bir anayasa yapılması ile çözülür. Oysa bu saldırılar sivil anayasa çalımalarını engelleme çabalarının bir parçasıdır.
Şu çok açıktır bu hain saldırılar Masonik,Siyonist ve Darbeci güçlere hizmet etmiştir.Burdan Meclisimize sesleniyorum.1948 tarihinde TBMM alınan karar ile İsrail'i tanıyan iki ülkeden biri olanTürkiye, bu kararını iptal ederek, İsrail'i tanıma kararını geri çekmelidir
STARGAZETE.COM

 

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-21-2011, 19:32   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
Boyundan büyük laflar etmeye başladı...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 20:07   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
doğru demiş...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 21:09   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
bazen güzel konuşuyor bu adam....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 21:30   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Kürt veya pkk konusunda çok güzel konuşuyor,bir ara ülke tv ye çıkıp konuşmuştu ayakta alkışlıcaktım az kalsın Helali var bu konular.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 22:03   #6
Kullanıcı Adı
ibocan
Standart
güzel demiş,ağzına sağlık
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi