![]() |
#1 |
![]() Nihat kamptan ayrıldı! Milli Takımımız'ın Hırvatistan ile oynadığı çeyrek final maçında sakatlanan Nihat Kahveci dün ve bugün yapılan muayene sonrası sakatlığı sebebiyle kamptan ayrıldı. Nihat'ın tedavisi İspanya'da gerçekleştirecek. Ayrıca Servet'in de Almanya karşısında oynama ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi! Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Nihat Kahveci'nin dün ve bugün yapılan muayenelerinde, ileri tetkik ve konsültasyonları neticesinde sağ uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde zorlanmaya bağlı 3. derece rüptür (yırtık) tespit edildiği ve tendon bütünlüğünün tamamen ortadan kalktığının anlaşıldığı belirtildi. Nihat'ın durumuyla ilgili olarak kulübü Villareal'in sağlık heyetine gerekli bilgi ve dokümanların iletildiği ifade edilen açıklamada, söz konusu sakatlığı sebebiyle cerrahi müdahale dahil tüm tedavilerini ve rehabilitasyon sürecini İspanya'da gerçekleştirecek milli futbolcunun, bugün takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve başarı dileklerini sunarak, öğleden sonra kamptan ayrıldığı bildirildi. Sol diz iç yan bağlarındaki problem nedeniyle tedavisi süren Servet Çetin'in de yarı finalde Almanya ile oynanacak maçta forma giymesinin çok düşük bir ihtimal olduğu ifade edildi. Milli takım sağlık ekibi tarafından diğer sakat oyuncularla ilgili de şu bilgiler verildi: Emre Belözoğlu: Salondaki çalışmalarını sürdüren futbolcu bugün akşam idmanında sağlık ekibi denetiminde saha çalışmasına çıkacak. Tümer Metin: Kasık ağrısı problemiyle tedavi gören oyuncunun saha antrenmanlarına sağlık ekibi denetiminde devam edilecek. Emre Güngör: Turnuvayı kapatan futbolcunun tedavisine sabah-akşam çift seans olarak devam ediliyor. Açıklamanın son bölümünde ise Hırvatistan maçında küçük sağlık problemleri yaşayan Mehmet Topal, Rüştü Reçber, Semih Şentürk, Gökdeniz Karadeniz'in tedavilerinin sürdüğü ve şu an itibariyle oynamalarına engel bir durumun görülmediği belirtildi. kartalhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kalan sağlar bizimdir diyecem sağlam kimse kalmadı ... Artık takım öyle bir hal aldı ki 3. kaleci Tolga orta saha da görev alabilir.... ALLAH yardımcımız olsun ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tümer bile milli takımda bu nasıl iş i.toraman serdar özkan NOBRE yok kadroda fatih tekke yıldıray 'a kadroda yer yok ama tümer emre aşık emre b. ve daha birsürü yeteneksiz insanın yeri var kadroda f.terim ' in beşiktaşa karşı olan alerjisini geçirmek için bi ilaç düşünüyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
amin ! eğer terim adam gibi bir kadro yapsaydı tüm bu sıkıntıları yaşamayacaktık !! yapbozun bir çok taşı eksik ve eksik taşlarla yapbozu tamamlamaya çalışıyoruz ne kadar daha başarabileceğiz bakalım !! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kadro da olması gerekenleri sayarsak liste uzar gider bana görede orada olmayı en çok hakedenlerden biri Ümit Karan'dı ... 23 kişilik kadroda bu kadar sakatlık ve cezalının olabileceği kimsenin aklına gelmezdi heralde... :-\ Bu da bize özel bir durum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
ahh nasıl unuttum evet ya ÜMİT KARAN!! bakın ben sayıyım olmasını istediklerimi ama i.toraman serdar özkan ****NOBRE**** ümit karan fatih tekke yıldıray halil altıntop olmaması gerekenler emre aşık :o emre b. :o tümer :o g.zan :o sabri :o (gerçi yerinde kim oynar onu bilmiyorum ama) ayhan :o mevlüt :o iyiki var dediklerim volkan mehmet aurelio semih nihat tuncay hamit arda uğur servet rüştü |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fatih Terim'i anlamak imkansız artık başında bulunduğu milli takımı da anlamak imkansız hale geldi.. Dünya çözebilmiş değil ....
![]() Bu arada Kazım Kazım'ı unutmuşsun olmaması gerekenlerin başında olmalı ... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
gökdeniz ve onda kararsızım colin kazımmm :-X |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |