05-04-2008, 04:11 | #1 |
Niran Ünsal (şarkı sözleri)
Geçtim dünya Hevesinden..
Sandım ki bir ömürlük aşkımsın, Kıymet verdim,hürmet ettim,yar bildim Her nefeste,her duamda sen vardı Anladım ki hüsranımsın sen .. Bu beden de can taşırken Ben kurtulsam aşktan,kalp kurtulmaz Senden mahrum bir sürgünken Çoktan geçtim dünya hevesinden Sevdamı yüreğinden attın sen Ellere haram bana haktın sen Yaşasam da ölsem de farketmez Bundan sonra... Niran Ünsal Efserim içi gelsin bu şarkıyı çok seviyor.. :-*
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-04-2008, 16:53 | #2 |
Göçebe..
İlmik ilmik, düğüm düğüm
Ben hayatı zorla ördüm Küçük bir kız sakladım hep içimde, Tek dostum o büyüdü benimle... Yaşadım her ne varsa Alnımın yazısında Acılar biriktirdim Yarına dünden hatıra.. Boynumu eğmem kimseye Emanet bu can Allah'a Savrulur durur biçare gönül Hayatın peşinde göçebe.. |
|
05-04-2008, 16:55 | #3 |
İzin Ver ..
Günahımı çektim affet
Ateşimi yeniden yak. Ben sensiz bir hiçim anladım artık, Ne olur inadı bırak.. Her gece düşümde seni misafir ettim Dayanacak gücüm yok Ben bu hasretten bittim.. Bu yürek bu sevdayı söyle nasıl terketsin? Nereye gidersen git sen bana emanetsin.. İzin ver boynuna sarılayım İzin ver yanına kıvrılayım Senle dargın kalamam İzin ver yine senin olayım.. Niran Ünsal |
|
05-04-2008, 16:59 | #4 |
Zorlu Sevdam (Helal Et)
Kar ayaza kesiyor içim üşür,
Vur yüreği zalimce aşka düşür.. Meşk nerede sevdiğim gözüm söyle? Az gelir, az yaşamak bana böyle.. Yar yüreğinin deli bekçisiyim Sevdanın kapında nöbetteyim. Kar beyazı düşüyor siyah saça, Yar adını koyuver ölüm kaça? Bir iptir bedeli çek deme sakın An gelir ,ödenir... Her saat sesinde gitmelerin korkusu, Her günün sonunda birikir yokluğunun tortusu... Dilinden düşmüyor kolaysa gelde al, İçimden söküp aşkını Çektiysen kahrımı helal et hakkını Zorlu sevdam hoşçakal... Niran Ünsal |
|
05-04-2008, 17:01 | #5 | |
Alıntı:
ama bu sarkisi çok güzel gerçekten güzelde yorumlamış +1 |
||
05-04-2008, 17:01 | #6 |
İyi ki Varsın..
Ben ne zor günlerin şahidiyim
Çok savaştan çıktım, sağ salimim. Yok kimseye ahım, dost düşman sağolsun, Yar iyi ki varsın, can sende son bulsun.. Sen dar günümde helal lokmamsın, Yar demek yetmez, canımda cansın Her kulun hakkını, bahtını, şansını, Verene bin şükür, iyi ki varsın... Niran Ünsal |
|
05-04-2008, 17:04 | #7 |
bakıyorumda niran ünsal hayranısın galiba ama bu sarkisi çok güzel gerçekten güzelde yorumlamış +1 Evet sesini ve yorumlarını çok beğendiğim biridir Niran Ünsal söylerken ses rengime en çok giden şarkılar ona aittir hep. +1 için teşekkür ediyorum.. |
|
05-04-2008, 17:06 | #8 |
İtiraf Ediyorum..
Deli bir sevdadayım yanıyorum,
Gururum yerlerde ağlıyorum. Yangınım sönmedi, fırtınam dinmedi Ağlamak hasreti dindirmedi.. Yangınım sönmedi fırtınam dinmedi, Aglamak seni getirmedi.. İtiraf ediyorum; seni senden istiyorum Alev alev, duman duman için için yanıyorum. Çaresizim zaman zaman gözlerini arıyorum Biten bir aşk icin böyle acı çekilmez. Giden sevgiliden artık vefa beklenmez Bir gün gücüm biter de isyan edersem Beni o isyankar sevdalara gömün.. :'( Niran Ünsal |
|
05-04-2008, 17:10 | #9 |
Kalbim Seninle..
İlk kez değil
Bu kalp hazır, bütün elvedalara Var git gönül, yasak bize sevda.. Senden uzak Diyar diyar gezer kalbimde hasret, Boynum bükük, sensiz her yer gurbet.. Uyuduğum dizlerine, sevda rengi gözlerine Gönülsüz elveda yar... Ömrüm ağlar takvimlerde Bir sürgündür bu can tende Ben gitsem de, kalbim senle Gönülsüz elveda aşka... Niran Ünsal (Benim için bir başkadır bu şarkı.. |
|
05-04-2008, 17:28 | #10 |
niran unsalın kendisini değil ama şarkılarını çok severim
teşekkürler..nazande |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|