AK Gençliğin Buluşma Noktası
Teknoloji Teknolojiyle ilgili tüm yenilikler burada paylaşılıyor.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-16-2013, 09:32   #1
Kullanıcı Adı
dilokullari
Standart Nokia Ailesi'nin Yeni Cep Telefonu Lumia 520 Satışta!


Avea, Nokia Lumia akıllı telefon serisinin en eğlenceli versiyonu Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 TL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.


Teknolojinin en son trendlerini cep telefonu ve akıllı cihazlarını müşterileri ile buluşturan Avea; Nokia Lumia ailesinin Türkiye'de merakla beklenen eğlenceli ve akıllı üyesi Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı dört farklı kampanya teklifi ile bu aydan meraklılarının beğenisine sunuyor.

Avea İletişim'in kullanıcılarını özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası bünyesinde Avealılar, Nokia lumia 520 yorumları telefonuna isterlerse tarifeye ek ayda 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk üç ay 100MB internet kullanım hediyesi ile, veya 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketleri tekliflerden biriyle, veya 1000 dakika+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki en uygun fiyatlı Windowsphone olarak dikkat çeken Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599Türk Lirası ödeyerek sahip olmak isteyen Avea müşterilerine ise üç ay süresince 250 MB internet kullanımı hediye ediliyor.

Nokia Lumia 520 akıllı telefon, 4 inçlik ultra duyarlı dokunmatik ekranı ve ayrıca renkli kapak özelliğiyle oldukça şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı telefon deneyiminde eğlenceli bir dönemin habercisi olmaya hazırlanıyor. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip beş mega pixel eşi bulunmayan kamera teknolojisinin yanında sahip olduğu birçok lens ve uygulama sayesinde keyif veren anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1000 Mhz çift çekirdekli işlemcisinin yanında, sahip olduğu mix radyo özelliği sayesinde 12 milyon şarkıya bedeva ulaşma imkanı sağlanıyor. Avea İletişim AŞ, tüm bunların yanı sıra navigasyon* özelliğiyle de eğlenceli bir akıllı telefona uygun fiyatlardan sahip olma fırsatları sunuyor.

*Nokia Lumia 520 'nin satın alındığı ülkedeki harita bilgileri üzerinden voice navigasyon servisi alınabiliyor.

 

dilokullari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-18-2013, 02:42   #2
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
Standart
wifi ile nete girip tüm sinyali almasına rağmen nete bağlanamayan bağlansa bile tad vermeyen bir telefon
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım