AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2009, 07:56   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart NTV'den darbe çağrısı yaptılar

NTV seçim otobüsünde görüşlerini açıklayan bir kişi, ‘Darbe iyi bir şey değil ama tek çare darbe. Böylece AKP'den ve bazı kişilerden tamamen kurtuluruz” derken, üniversiteli iki genç kızın da, ‘Ordu ülkeye el koysun' çağrısı yapması dikkat çekti.

‘HİZMETİ NE YAPAYIM, DARBE İSTİYORUM'
Dün Üsküdar'da bulunan NTV seçim otobüsünde vatandaşlardan bazıları aleni darbe çağrısı yaptı. Bir vatandaş AK Parti'nin hizmette iyi işler yaptığını ve bu yüzden oyunu hizmete vereceğini belirtirken, AK Parti'ye oy vereceğini söyleyen kişiye cevap veren bir başka kişi ‘Ben hizmeti ne yapayım. Onurumuz yoksa ne yapayım hizmeti. Darbe iyi bir şey değil ama tek çare darbe. Böylece AKP'den ve bazı kişilerden tamamen kurtuluruz” ifadelerini kullandı.

ANAYASAL SUÇ
Anayasa'da suç olmasına rağmen ‘darbe çağrısı' yapan genç vatandaşa, üniversiteli olduklarını söyleyen iki genç kız da destek verdi. Üniversiteli kızlar, “Evet, bizler darbe istiyoruz. Tek çare ordunun el koyması. Bizler üniversitede okuyoruz ama boşuna. Zaten kendilerine yakın olanları işe alıyorlar” ifadelerini kullandı.

Seçim otobüsünde bulunan bir başka vatandaşın da, "Ben daha önce oyumu MHP'ye verdim, şimdi CHP'ye vereceğim” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

/ HABERVAKTİM

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-18-2009, 11:44   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
ben bu ntv nin seçim otobüsünün amacının hükümete karşı bir propaganda aracı olduğunu düşünüyorum ne zaman seyretsem akpartiyi eleştiren insanlr izledim
acaba diyorum kasıtlı ve yanlı bir yayınmı yapılyor.
burada istanbul il başkanlığına bir iş düşüyor görevelndireceği bir ekibi bu araca bindirerek yapılan güzellikleri anlatmalılar.
çok kısa zamanda bu işin çözüme ulaşması lazım
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 02:05   #3
Kullanıcı Adı
Morte
Bu iki genç kızımız hiç darbe görmüşler de mi konuşuyorlar acaba? Ya öğren de konuş, ya da otur yerine, kapa çeneni!
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)