03-10-2013, 20:22 | #1 |
Nurettin Yıldız Hezeyanları
Konu Molla Kasm tarafından (03-10-2013 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-10-2013, 20:22 | #2 |
Konu Molla Kasm tarafından (03-10-2013 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-10-2013, 20:23 | #3 |
Konu Molla Kasm tarafından (03-10-2013 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-10-2013, 20:29 | #4 |
http://www.dailymotion.com/video/xy2...idatciler_news Adam açık açık sapık mezhep Vehhabiliğin fikirlerini savunuyor. Kendiside biliyor sonrada diyor ki; şimdi benim bu sözlerim başka mezhebe felan, filan... Kardeşim mezhebin neyse ne açıkca ben bu görüşteyim desene. Niye içimize girip rol yapıyorsun. Ehl-i Sünnet gibi durup vehhabilik aşılıyorsun. Ehl-i Sünnet akaidini, itikadını bilmeyen müslümanda senin kalıbına giriyor. Bu nasıl bir kurnazlık. Kaderi inkar eden Mustafa İslamoğlu'da böyle yapıyor ben şiayım demiyor. Ey Nurettin Yıldız modernistleri nasıl savunursun modernist dediğin dinde reformcular peki onlar kim? Onlarda Bidatçiler yuh olsun birde birde peşine takmışsın adamları hep beraber güya cihad yapıyorsunuz. Rabbimiz onlarıda uyandırsın Konu Molla Kasm tarafından (03-10-2013 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-10-2013, 20:30 | #5 |
|
|
06-28-2013, 13:32 | #6 |
http://www.dailymotion.com/video/xyl...fe-aliyor_news Videodan notlar: Sarık mü’minin şerefi izzetidir. Sarığı indiren ümmetimin Allah şerefini aşağı indirecektir. Hadis-i şerif Sarıkla kılınan iki rekat namaz, sarıksız kılınan 70 rekat namazdan daha efdaldir. Hadis-i şerif Sarık sarana sarığın her dönüşüne kıyamet günü bir nur verilecektir. Hadis-i şerif Bizimle Allah’a ortak koşanların arasındaki fark takkelerimizin üzerindeki sarıklardır. Hadis-i şerif Benim ümmetim benim sünnetime sımsıkı sarılanlardır. Sünnetimden dönen benden değildir. Hadis-i şerif Sünnetimi yolumu terk edene şefaatim nasib değildir. Hadis-i şerif Sünnetimi zayedene şefaatim haram olsun Hadis-i şerif Sen Müslüman değil misin niye sarığa düşmanlık yapıyorsun? İşte senin peygamberinin hadisi sen o peygamberin ümmeti değil misin? Bütün peygamberlerin başının tacı olan, sünneti seniyyesi olan, İslamın nişanı olan bir şeye harp açmanın ne gereği var? Hem cami cemaati tarafından 5 vakit namaz kılanlar tarafından sarık sarana karşı hor bakılıyor. Demek sen peygamberinide görsen aynı yapacaktın çünkü senin bir peygamberin vardı başı sarıklı idi, yüzü sakallı idi, sırtı cübbeli idi, üstü entarili idi, altı şalvarlı idi, aileleri çarşaflı idi eğerki bu peygambere inandı isen onun nişanlarını görünce sevmek zorundasın. Çünkü onlar İslam nişanlarıdır, şairullahtır. Ne yaptığından haberin yok senin. Ehl-i sünnet itikadımızda üç madde insanı kafir eder. Harama helal demek, İslamın en ufak bir meselesini hafife almak küçümsemek ve dinden olduğu bilinen bir meseleyle alay etmek Niçin etkimiz yok, yetkimiz yok bunun sebebini araştırdınız mı? Çünkü takvamız yok, ihlasımız yok. sayımız çok hiç mühim değil, Mevla sayıya bakmıyor. Yardımıda sayıya göre göndermiyor. Neye göre gönderiyor? Kalpteki iman ve itikat ve tevekkül ve Allah’a bağlılığa göre Ama bugün Müslümanların sayısı ne kadarda çok olsa Rasulüllaha uymadıkları için,sünnete ittiba etmedikleri için Allah o bereketi onlara vermiyor. Rasulüllahın reçetesi var: “Siz benim sünnetime sımsıkı sarıldığınız sürece düşmanlarınıza galip geleceksiniz. Hazreti Fatih’i Rasulüllah beğendiğine göre onun başında ne vardı sarık. Çenesinde ne vardı sakal. Üstünde ne vardı cübbe. Ayağında ne vardı şalvar. Hanımı nasıldı çarşaflı. Ama geri mi kaldı. Ne geri kalsın 8 lisan biliyordu, Kur’an’ı biliyordu, fıkhı biliyordu, usulü fıkıh biliyordu, Molla Hüsrev’den okudu. Molla Güranilerdden okudu, Maneviyatta Ak Şemseddin Hazretlerinden yetişti. Ne hallere düştük görüyor musun? Yakışırmıydı bize bu zillet bu hakaret, şu şanlı ecdadın torunlarına. Niye onların yoluna gitmedikte düşmanlarının yoluna gittik. Cami cemaati ehli sünneti gördümmü öcü gibi kaçıyor. Peygamberlerden sarıksız birtane yoktur. Konu Molla Kasm tarafından (06-28-2013 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
06-28-2013, 13:33 | #7 |
|
|
06-28-2013, 13:35 | #8 |
|
|
06-28-2013, 13:44 | #9 |
|
|
06-28-2013, 13:45 | #10 |
http://www.dailymotion.com/video/xyy...uruyorsun_news Vehhabi zihniyetiyle her fırsatta tasavvufu, tarikatı hicveden Nurettin Yıldız tarikat erbablarının birbirini beğenmediğini anlatıyor oysa hak mezhepler ve hak tarikatlar birbirini ayırmaz kendisi nereden çıkarıyor bunları? İşte Cübbeli Ahmet Hocaefendinin seneler evvel yapmış olduğu vaazdan bir bölüm: Niçin birbirini Allah için sevmeyelim engel nedir? Müslümanlar birleşsin şu hocanın cemaati bu hocanın cemati demeyelim. , Yeterki dinimiz bir, şeratimiz bir, Kuranımız bir islamda birleşelim inşallah. Eğer biz birlik olursak küfrün dünyada Türkiye’de hükmü kalmaz. Tefrika yapmayalım. Hepimiz ehli sünnet vel cemaatız dört mezhep haktır bizi ayırmaz. Hak tarikatlar birbirinden ayrılmaz hepsi nerde birleşir? Kuran sünnet, ehli sünnet vel cemaat |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
cübbeli hoca, nureddin yıldız, rabıta, sapık mezhepler, tarikat, tasavvuf, vehhabilik, şeyhi olmayanın, şeyhi şeytandır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|