AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-22-2011, 16:06   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Thumbs down Nusaybinde örgüt yandaşları balıkçıyı diri diri yaktı !
Mardin'in Nusaybin ilçesinde operasyonları protesto etmek isteyen 2 kişinin bankaya atttıkları molotof duvardan sekerek cadde üzerinde seyyar tablada balık satan vatandaşa isabet etti.

Edinilen bilgiye göre, Hakkari Çukurca'daki saldırı sonrası yapılan operasyonları protesto etmek isteyen 2 kişi, Işık Önder Caddesi'nden çıkarak Lozan Caddesi'nde bulunan banka şubesine molotofkokteyli atmak istedi. Bankanın duvarından seken molotofkokteyli, cadde üzerinde seyyar tablada balık satan Abdullah Duğan'a isabet etti. Bacaklarından itibaren aniden yanmaya başlayan Duğan'ın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Duğan, üzerinden çıkardığı ceketiyle alevleri söndürdü. Patlayıcının, çevredeki

vatandaşlar tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan seyyar satıcıya isabet ettiği an, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İKİ BACAĞI DA YANDI

Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Abdullah Duğan'ın her iki bacağında yanık meydana geldiği bildirildi. Olay anını anlatan Duğan, birdenbire alevler arasında kaldığını söyleyerek, "Tablamın önünde balık satıyordum. Birdenbire alevler beni sardı. Doktorlardan aldığım bilgiye göre bu halde iki-üç ay çalışamayacağım. Çocuklarıma bakacak hiç kimse yok. Kiralık evde oturuyorum. Ayda 200 lira kira vermem gerekiyor. Benden başka çocuklarıma bakacak kimse yok. Yardım eli bekliyorum" dedi.

görüntüleri izlemek için

http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=15012

Konu Hüdaverdi tarafından (10-22-2011 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir..
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-22-2011, 16:09   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Eee bu adam kürt ?
Nusaybin de bilerek mi gösteri yapıyorlar çakamadım durumu,malum orada suriye sınırı açılacak,tabi suriye normale dönünce.Zaten 1 tane de bulunuyor.Ticari açıdıan önemli bir ilçe ama kendi ağızlarına böyle sıçıyorlar.Afiyet olsun ne diyeyim.
Alt 10-22-2011, 16:10   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
zalim herifler...
Allahın laneti üzerlerine olsun...
Alt 10-22-2011, 16:11   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurursa muhakkak devletimiz yardım edecektir. Büyük geçmiş olsun. Bunu yapanlar cehennem ateşini tattdığında, molotof kokteyli bir hiç olacak.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2011, 16:12   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
yazık yau olan hep mazluma garibana oluyor zaten
şehitlerden birisinin elektriğide kapalıymış

bu ülkede fakirsen giden vuruyor gelen vuruyor .
Alt 10-23-2011, 00:03   #6
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Allah kahretsin !
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2011, 00:08   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
serefsizler.. ya bunlar ne bicim insandir anlamakta zorlaniyorum..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)