![]() |
#1 |
![]() CHP Genel Başkanı Deniz Baykal dün partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım törenine katıldı ve parti üyesi gençlerin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla kurulan CHP İstanbul Parti Okulu’nda, ’Sosyal Demokrasi’nin Tarihsel Evreleri’ başlıklı ilk dersi verdi.
Gençlere "Tarih öğrenin ve tarihinize sahip çıkın" diye seslenen Baykal ayrıca,"Sizlere bir ödev veriyorum. Bu ödev, Atatürk’ün Nutuk’unu okumanızdır. Okuyanlar tekrar okumalıdır" dedi. Dinsel ve etnik siyasete karşı olduklarını belirten Baykal, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ırk, kan ve kafatası cumhuriyeti değil, bir siyasi bilinç cumhuriyeti olduğunu vurguladı. Arabı, Arnavutu, Alevisi ve Çerkezi’yle kökeni ne olursa olsun herkesin kendisini "Türk milletinin bir parçası" olarak gördüğünü belirten Baykal, "Türk milletinin içinde Kürtler de var. Kürtler de Türk milletinin bir parçası. Hepimiz eşit parçalarız. Hepimiz aynı kader birliği içindeyiz" dedi. Kaynak:AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ben okudum bence asıl onun okumaya ıhtıyacı var....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sadece okumak yetseee keşkeeeeeeeeee
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu adam çok iki yüzlü.kendisi okudumu bakalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bunlar bos seyler.Onemli olan okumak okumamak degil.Onun izinden gitmek.Vatanina,milletine iyi hizmet edebilmek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|