AK Gençliğin Buluşma Noktası
♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ AK Parti Forum Farkıyla ! Belirlenmiş bir kitabın üyeler tarafından okunduğu, yorumlandığı ve bilgi akışının sağlandığı bir bölümdür.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-28-2012, 18:03   #1
Kullanıcı Adı
batuhan1905
Standart O ADAM GELDİ - TAYYİP ERDOĞAN & ABDULHAMİD'HAN

MEHMET ALPEREN DEN YENİ BİR ESER DAHA ABDULHAMİD HAN VE TAYYİP ERDOĞAN ARASINDAKİ BENZERLİKLERİ ELE ALAN MUHTEŞEM ESER

O ADAM GELDİ
2013 Mart
Bakanlar kurulu toplantısı / ANKARA
Türkiye Cumhuriyet Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ülkenin kaderini değiştirecek radikal kararların alması vakit geldiğini biliyordu. Bu sebeple bu bakanlar kurulu toplantısında yapacağı konuşma çok önemliydi;
Değerli arkadaşlar;
Ceddim Cennet mekan Abdulhamid Han Tahta çıktığı sıralarda ülkenin manzarası hiçte hoş değildi. Ordu siyasete bulaşmış içte ve dışta bölücü hareketler artmıştı. Osmanlıyı yıkmak isteyen batılı güçler içerde Ermenilerle Yahudilerle iş birliği halinde çalışıyorlardı. Abdulaziz gibi bir sultanı bileklerini keserek öldürmeye, yerine geçecek olan Sultan Murat hanı delirtmeye kadar giden saray içi ihanet şebekeleri, dışarda ise devasa osmanlı ordusunu atıl bırakarak Rus ordusunun İstanbul yakınlarına kadar gelmesi ülkenin nasıl bir çember içerisine düşürüldüğünün çok açık bir fotoğrafı değil mi?
Abdulhamid han ne yapacaktı. Bu resme bakar ülkenin kaderini tayin edecek gözü kara kararlar alması gerekmiyormuydu?.
Bizde öyle yaptık.
Abdulhamid han ülkeyi sağlıklı şekilde idare etmenin, bu ihanet çemberinden kurtarmanın, Osmanlı ülkesini paylaşmaya hazırlanan aç kurtları durdurmanın yolunu bulmalıydı. Bunun için sağlam bir istihbarat kadrosunun gerekliliğini anladı ve ilk iş olarak Yıdız İstihbaratı kurmadımı ?
Bizde öyle yaptık
Sayın bakanlar. Biz yıllar önce siyasete atıldığımızda ülkemiz insanların refahını saadetini düşünerek yola çıktık.Siyaseti bir makam olarak değil bir hizmet aracı olarak gördük ve öyle olması gerektiğine inandık. Bu sebeple rahmetli hocam Necmettin Erbakan beyin arkasından yıllarca mualefete düşmeden partimizin liderine ve kadrolarına karşı olumsuz tavırlar almadan bize verilen görevleri üstlendik ve yerine getirmek için tüm samimiyetimiz ile çalıştık. Allaha şükür Rabbim bu iyi niyetimziden dolayı bize daha yetkili makamlar nasip etti ki ülkemiz insanlarına daha iyi hizmet etme imkanını bulduk. Elimizi taşın altına koyduk. Yıllardan beri ülkeye kan ağlatan statükoculara inat ülkem insanlarının hak ettiği hizmeti getirmek için hukuk alanında idari maslahatta, ekonomide eğitimde şehirleşmede adete çağ atlattık. Geçmiş hükümetlerin yaptıkları borçları ödedik.
Bakınzı Ceddim Abdulhamid han tahta geldiğinde ülkenin ne kadar borcu vardı. Eğitim ne kadar ihmal edilmişti. Dış dünyada itibarımız ne hale gelmişti, adalet ne hale getirlmişti. Burada Mithat paşa ve avanesi ülke kaderine kara bulut gibi nasıl hakim olmuştu ? Mithat paşa ve ekibini ve benzer paşaları adalet önüne çıkarttı.
Biz geldiğimizde bakın duruma. Boşaltılmış bir bütçe, iflas ettirlmiş onlarca banka, çökmüş bir ekonomi itibarsız bir ülke,uykusu kaçan general irtica çığırtkanlığına karısına kızan general ihtilal hesaplarına oturmuyormuydu?
Biz ne yaptık?

 

batuhan1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-28-2012, 21:24   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart
Tavsiyeniz icin tesekkürler kardesim.
Ilk firsatta temin edip okumayi umuyorum.

Ben her zaman söylemisimdir...
Sayin Basbakan her yüzyilda bir gelecek liderlerden birisidir bana göre...tabir caizse günümüzün Abdulhamid'i....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2014, 02:38   #3
Kullanıcı Adı
akyer
Standart
teşekkürler
akyer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
o adam geldi, tayyip erdoğan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi